Najdi forum

Bush + Putin

Kaj menite o vrhunskem srečanju dveh predsednikov v Sloveniji – zakaj ravno Slovenija? Baje so Avstrijci zelo “fouš”, ker srečanje ni na Dunaju, ki je znan po zgodovinskih srečanjih in sklepanjih sporazumov.
S turističnega vidika se mi zdi to dobro za našo državo, vendar pa bo to spet velik denarni zalogaj v zvezi s pripravami in vsem drugim – in vemo na čigav račun.
Sploh pa – kdo mara Busha; konservativca in nasploh človeka brez lastne hrbtenice. Je proti splavu, proti zmanjševanju emisij v ozračje,… in za nuklearke in izkoriščanje virov v zaščitenih območjih,…. Naši pa spet padajo na kolena!!!

Prav v tem je štos. Bush ni priljubljen in prav lahko bi se zgodilo, da bi bile kakšne demonstracije. Pri nas pa so srečni, če sploh hoče kdo priti k nam. Šlo pa bo iz našega, davkoplačevalskega žepa, seveda.

Imaš prav, kar praviš o Bushu. Kar se tiče srečanja pri nas, pa je to največ, kar se lahko zgodi za promocijo Slovenije. Je res, da nekaj stane, ampak, če pogledaš, kakšne milijone je Slovenija že porabila za lastno promocijo, potem je tole mačji kašelj. In kolikor vem, bivanje raznih varnostnikov in podobne zadeve, plačajo to sami. Kar se tiče Avstrijcev, pa zelo uživam, ker imajo tako dolge nosove. In včeraj so dejali, da je Dunaj prestolnica, Ljubljana pa je provinca. Kar naj jih peče, saj nas imajo vedno za manjvredne. In kot je dejala Kaja, pri nas ni pričakovati kakšnih velikih demonstracij. Takšno je moje mišljenje, če se motim, naj me kdo popravi. LP John.

Ja, prav imate, vsaj kar se mene tiče!

Glede Avstrije pa: očitno nekateri Avstijci še niso pozabili “rajnko” Avstro-Ogrsko, vpršanje pa če sem jim tudi po Mariji Tereziji ne kolca (menda je imela kranjske korenine).
Verjetno je bila dost boljši voditelj kot dan današnji, vsaj ugled je imela (tudi država je igrala bolj pomembno vlogo kot njena naslednica danes z raznimi Heyderji), ki ga sedanji voditelji ravno nimajo na pretek.

Kar se tiče ne vem kake promocije Slovenije..larifari. Daleč največ so za promocijo Slovenije naredili naši nogometaši z uvrstitvijo na EP lani. Tokrat je pa tako: en dan bomo mogoče res v središču pozornosti “svetovne javnosti”..potem pa se bo vse skupaj hitro pozabilo..saj ti voditelji potujejo po vsem svetu, kakšnih “revolucionarnih” dogovorov in kompromisov pa na tem srečanju tudi ne gre pričakovati.Nisem proti.pa tudi evforičen nisem obtakem dogodku..življenja nam to ne bo spremenilo.niti na bolje, niti na slapše.

vsekakor je to velika promocija za Slovenijo……američani sploh ne vedo,kje je Slovenija,Rusi pa tudi ne….poleg tega,bo o tem poročala prav vsa svetovna javnost….in marsikdo bo šel na zemljevid pogledat kje je ta SLOVENIJA…..poleg tekočih dogodkov,bodo novinarji poročali tudi o Sloveniji kot taki,da je to bivša republika Jugoslavije,da ima danes 100 krat boljše gospodarske kazalce,da je zelo lepa dežala,kazali bodo Bled in vse naše krasote….in ni bil hudič,da ne bi ljudje zaradi tega,samo zaradi tega dogodka prihajali k nam……
da smo enakovreden partner Avstriji,Italiji in vsem evropskim deželam,pa sta potrdila Busch in Putin,saj sta izbrala ravno Slovenijo….in naj se Avstrici na glavo postavijo so to dejstva…in počasi bodo tudi Avstrijci začeli na nas gledati bolj spoštljivo…….sicer pa ljubčki moji,dajte imeti tudi vi Slovenijo bolj radi…….in še bolj radi nas bodo imeli drugi….saj veste,drudi te cenijo,če imajo občutek da se ceniš tudi sam…..

Imaš prav Jože, namreč glede tega, da moramo imeti Slovenijo radi (se mi zdi, da naša patriotska čustva vzklijejo šele,ko smo nekje v tujini). In tudi, da je za nas super, da se Putin in Bush srečata ravno v Ljubljani. Sicer res ne bom hodila mahat z zastavicami, pa tudi Bush se mi zdi strahotno omejen, celo na demonstracije bi šla, če bi se kaj pripravljalo (se??).

Napacno razmislanje!

Dejstvo, da se bosta srecala ta dva voditelja ravno v Sloveniji, dokazuje to, da je Slovenija stratesko zelo pomembna drzava. meji med EVROPO in BALKANOM! logicno da bi rusi radi imeli vec ozemlja pod kontrolo s slovenijoo vred. Spomnite se zgodovine, kako so rusi preko drugih vzhodnih drzav nadzorovali mejo s slovenijo.
pomoje bo meja potekala kar od karavank naprej in bomo mi se naprej spadali pod balkan. rusi bojo dosegli svoje, mi se bomo pa zaceli pocasi vracati v komunisticno drzavo. a ne vidite, da nam razni mediji poskusajo podzavestno vriniti vrnitev nazaj v nekdanjo jugoslavijo?
bomo videli kaj bo cez 10 let.

Hocem recti samo to, da to ni kaj dobro za slovenijo!

Nekateri me mogoce razumete, nekateri ne….. ne znam razloziti.

Za sLOVEnijo!

Joooj, kje sta zdaj kakšen Vasilij Zeitsev ali pa Major König!!! Tisti, ki so gledali “Enemy at the gates” bodo že vedeli o čem govorim.

strinjam se z Jako! john, kot vedno nimas pojma! tema je bush+putin, in ne avstrijci. pa tudi ce tebe pogledam, imajo avstrijci se prav!

Če pa jaz pogledam tebe, vidim, da si res velika ničla. Še nikoli nisem zasledil, da bi v kakšni debati sedeloval z kakim pametnim odgovorom, ampak samo napadaš druge in nimaš pojma o življenju. Pa še več nickov uporabljaš. Ampak jaz te pomilujem in ti želim, da si poiščeš pomoč pri kakšnem psihijatru. Pa malo forum o psihiatriji beri, mogoče boš kaj koristnega prečital, ampak je vprašanje, če bo ostalo v tvoji prazni betici. Res si en pravi usrane. Odrasti! LP John

Pepe…ti si pa res en pepček-tepček. Kolk pa si sploh star? A ti mama pusti sodelovati na tem foromu…ki čeprav je za mlade..pa vseeno ni za male otroke.

motiš se!
tvoje mišlenje ni takšno.

lp,
Vseznalec

Promocija bo res velika, toda za kratek čas. Mogoče bo šel pa res kdo polgedat v atlas kje je slovenija pa bo spet najdu slovaško, kajti ne verjamem da imajo kaki amričani atlase v katerih so vrisane novo nastale države bivše SFRJ.

Draga, kratkoročna promocija.

Dolgoročna bi bla če bi izvedl kak atentat na koga od obeh predsednikov 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close