Najdi forum

mene pa zanima, če ima človk sploh kakšno možnost da se pritoži šiptarju,če je tovstna hrana nesveža. Prejle sem pojedla enga ampak sem že prej vidla da ne bo vzel svežega,ampak enga ko je bil zgleda še od prej. In to mi gre ful na živce, ker je tak kot žvečilni gumi,..enkrat sem ga vprašala če je sveže pa me je samo grdo pogledal..tko da se sploh ne upam nič rečt. Vaše izkušnje? lp

Vpiši se v knjigo pripomb in pritožb, ki se nahaja pri poveljniku OVK.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Ja svašta….po pa ne kup bureka!!

A je tok težko??!
Pa pedj k drugmu kupt, če ga že hočeš, a ne?

jah… od takrat naprej, k si prvic vprasala… ti dajo zdaj posebnega za tecnobe – k je malo starejsi. in rajsi ne sprasuj vec, k bos naslednjic dobila tistega za velike tecnobe – ki ima pa se kaksne (nezelene) dodatke notri.

pr kermu burekasu se ti je pa to sploh zgodilo?

lp, M.

al pejt pa na kako pleskavico, sveze peceno 😛
drugac je pa cist normalno, da se porabijo najprej najstarejsi .. zakaj bi stran metal? sej ne stoji burek tam par dni, ampak par minut .. kvecm par ur; kater burek bi pa ti najprej prodala? .. me prow zanima

lp, LN, Burek Lovers Unlimited

zbirčna metka 😛 🙂
glede pritožbe: ja, pritožiš se sicer lahko lastniku tega.. kioska.. ampak kaj bi pa s tem dosegla? Nič, ker praktično ni nič narobe. Ravno tako ne moreš reklamirat kruha, če ga kupiš ob 7h zvečer v trgovini, pripeljali so ga pa že ob 6h zjutraj in tudi ni ravno svež iz pečice. To je isto, z burekom ni nič narobe.
Rešitev je edino, da pač prej rečeš, če ti ga pokaže (burek:) preden ga plačaš… o posledicah pa ne bi.. haha.
lp

**************** I`m all that!

punca kot potrošnica zahteva kvaliteto, kakor tudi od nje zahtevajo kvaliteto
in se popolnoma strinjam z njo

PS…to sem napisal zato, da bo šla z mano ven

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kaj pomeni “zbirčna metka”?

_________________________________ Inaction is a Weapon of Mass Destruction.

pokažeš (s prstom, če je potrebno) na tisti burek, ki se tebi zdi najbolj svež (največji, najlepše zapečen, z največ sira, najboljši ali pa naj po kakšnem drugem merilu) in če ga ne dobiš, rečeš hvala in nasvidenje. As simple as that.

? res ne veš? sicer tud jaz ne vem od kod ta izraz, ampak pri nas je v splošni uporabi, najbolj takrat, ko se kdo zmrduje nad kakšno hrano

**************** I`m all that!

Smotana si…Zahtevaj svežega , ker ga tudi plačaš, drugač ga pošlji v tri p.m. in pejt k drugemu šiptarju…

ok hvala vsem

Nauč se ga sama doma delat. Ni bolšga.

Pojdi kupit burek, ko je gužva. Tako bodo tisti pred tabo dobili starega, ti pa svežega oz. če je gužva, stare hrane sploh ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close