Najdi forum

Mogoče kdo ve, koliko kalorij ima sirov burek?

In kam spada? V kateri dan?

Nikamor. Ker sir in meso so B, testo pa spada pod OH. Lahko pa naredite špinačni ali s kakšno drugo zelenjavo.

Jaz sem pa že mislila, da se bo dalo “prešvercati”, ker sirov burek naravnost obožujem!

Višnja jaz mislim,da je to enako kot bi jedla sir in kruh zraven,se pravi na beljakovinski dan.Po moje se ne bi pretirano pregrešila.

Ženske,
a same delate testo za burek? Mi katera napiše po katerem receptu. Bi ga tudi jaz rada sprobala.
R.

Babe smo res ene žabe. Česa vse ne sprašujemo in si zmišljujemo. Prav hecne smo že.
Sicer jaz osebno nimam težav z preveliko telesno težo pa vseeno rada pogledam na ta forum, ker poznam kar nekaj prijateljic ki se ubadajo že celo življenje s kilogramčki.
Mene pa niso pobrale diete ampak bolezen. Zato mi je včasih kar hudo ko vidim koliko se obremenjujete s tem in koliko si grenite življenje. Toliko pomembnejših je stvari v življenju katere zamujate in jim posvečate premalo pozornosti.
Dieto priznavam samo če je ogroženo zdravje drgač pa bejbe sprejmite se takšne kot ste. Važen da ste zdrave. Verjamem pa da ste vse lepe oziroma izražate eno energijo in vas imajo radi. In to je pomembno.
Sem naložila kaj. Pa brez zamere.

Saj ti ne zamerimo. Si pač povedala svoje mnenje.
Sama se nikoli nisem obremenjevala s svojo preveliko težo. Vendar sem v zadnjem času vse prevelikokrat razmišljala, da moram s svojo težo nekaj storiti, predno se začnejo zdravstvene težave. Potem je mnogokrat že prepozno.
Nisem obremenjena s kakršnokoli dieto, a sem to vzela kot način življenja. Nekaj sprememb v hrani (pri 3MD tako ali tako jemo vse, le na pravi dan) in rekreacija. In kile gredo dol. In z vsako kilo, ki jo izgubim, sem srečnejši človek. In zaradi diete nisem nič zagrenjena. Vem, da bom znala v življenju še bolj uživati, ko se bom nekoliko oklestila. In bom še lepša, čeprav sem za svojega moža že zdaj najlepša, prijatelji pa so me sprejeli takšno kot sem.
Lep dan vsem hujšajočim in ne hujšajočim,
R.

New Report

Close