Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Klimakterij -menopavza bulimija,menstruacija in plodnost

bulimija,menstruacija in plodnost

S CycloProgynovo prvenstveno vzpodbujamo “menstruacijo” in pogojno tudi ovulacijo. Ovulacijski test lahko naredite po koncu prve polovice jemanja tabletk.
Lp.,Sabina Senčar.

Sabina Senčar, dr. med.

pozdravljeni.naredila sem test ovulacije tako kot ste napisali vedndar je se vedno klub tabletam nimam .kako naj potemtakem zanosim

Pozdravljeni Zanaaa!
Morda je čas, da se obrnete na klinični oddelek za reprodukcijo v Ljubljani ali v Mariboru. Na kliniki vam bodo najlažje pomagali pri zdravljenju sterilnosti.
Lp.,Sabina Senčar.

Sabina Senčar, dr. med.

ali je mogoce da ovulacije nimam ker imam prenizko stopnjo hormonov.ali bi jo po uporabi tablet cycloprogynova morala imeti glede na to da menstruacijo dobim.zanimam me se ali je vzrok tega bulimija in nenehno bruhanje.zelo si namrec zelim zanositi in predvsem zato ker tudi partner ne ve kaj se dogaja me zanima ali pred kliniko lahko poizkusim se kaj drugega da bi vzpodbudila ovulacijo.kaj pa kloimufen

Pozdravljeni!
Vsakršno terapijo vam predpiše vaš osebni ginekolog, če meni, da je potrebna in predvideva uspešnost konkretne terapije.
“Nenehno bruhanje” ne bo pripomoglo k nobeni terapiji.
Lp.,Sabina Senčar.

Sabina Senčar, dr. med.

oprostite ampak nisem razumela kaj ste zeleli povedati.je vzrok vsega res bulimija in bi se tezave mogoce resile ce bi se pozdravila.ali obstaja se kaksen nacin da vzpodbudim ovulacijo in zanosim

Bulimija je vaša osnovna in trenutno največja težava. Otrok težave ne reši, največkrat jo celo poveča.
Lp.,Sabina Senčar.

Sabina Senčar, dr. med.

Tega da je to trenutno moja najvecja tezava se zavedam in si resnicno zelim ozdraveti.zanima pa me samo se ce se res pozdravim ali se bo potem uredila tudi menstruacija in ovulacija ali imam se upanje da bom imela svojega otoka ali mi je bulimija povzrocila ze prevec skode?in se ali vseeno obstaja kaj kar bi mi omogocilo da zanosim

Seveda je upanje, da bo vse v redu, ko ozdravite ali vsaj dobite bolezen “pod kontrolo”.
Kot že v enem od predhodnih pisem, vam svetujem obisk klinike za reprodukcijo in klinike za zdravljenje motenj hranjenja. Pot je dolga in težka, se jo pa splača prehoditi.
Lp.,Sabina Senčar.

Sabina Senčar, dr. med.

New Report

Close