Lep pozdrav!
Imam en velik problem.No vsaj meni se zdi velik. Zelo si želim shujšati!Velika sem 167 cm in tehtam 61 kg. Pa vem da nisem debela, vendar s svojo postavo nisem zadovoljna. Zato sm(po ogledu nekega filma) prišla na idejo, da bi poskusila z bruhanjem. Vem,da mi boste vsi to odsvetovali, vendar jaz bi to delala do določene meje. Dokler ne izgubim par kilogramov,do poletja nekje. Pa nič več. Vendar me je strah to začeti,ker baje da se s tem čisto zasvojiš?Sicer se meni to zdi nemogoče…ampak vseeno me skrbi. Če začnem,ali res ne bom mogla nehat?Ampak jaz mislim,da bi zlahka nehala.
Pa zanima me kako naj se bruhanja lotim?
LP
Živjo!
Tvoja ideja ni najbolj pametna pikica! Res da se da z bruhanjem izgubiti odvečne kg, kar vem po lastnih izkušnjah, toda če imaš celulit zdaj, ne bo izginil. Lahko se zasvojiš, ker ko vidiš da lahko poješ kar hočeš, pa še vedno ohranjaš vitkost ugotoviš, da je to super. Ampak ni vse tako lepo, namreč kmalu bi te začela boleti glava, vse bi ti šlo na živce, bila bi slabokrvna, ker ne bi imela več vitaminov…ne vem kaj naj še napišem. Jaz sem nehala s tem. Zdaj se ukvarjam s športom, ter z njim ohranjam svoje kg, pa čeprav jih imam zdaj več, vsi pravijo, da izgledam lepše. Bulimija res ni prava odločitev!
Ti Pikica, a se malo norca delaš?? Ali se ti je pa v resnici že malce skisalo v tvoji bučki? Kako lahko greš spraševat takšne neumnosti? Kaj misliš, da se bo našla kakšna oseba, ki ti bo veselo svetovala, da se lahko mirno sputiš v bulimijo za kakšna dva meseca? Prosim te lepo, še enkrat preberi svoj post in malo premisli. Če se boš vseeno odločila za bruhanje, potem ti svetujem, da si pomoč poiščeš še na katerem drugem forumu, npr. pri psihiatru. Pa brez zamere, lep pozdrav!