Najdi forum

Stara sem 16 let. velika 165 in težka 60 kilogramov. Moj problem je bulimija. Že eno leto se trudim premagati to obupno bolezen. Vendar je nikakor ne morem. Pred letom dni sem bruhala vski dan po trikrat ali celo večkrat. Potem pa sem se nekako pozdravila za pol leta. Nato se je situacija ponovila. Zdravniške pomoči nisem poiskala, tudi nikomor zaupala, da imam bulimijo. Nikakor se ne morem sprijazniti s to boleznijo še manj pa da bi sprejela svoje telo v debeli obliki. V šoli sem zelo uspešna, kot tudi v drugih aktivnostih. Vendar me zelo jezi da ne morem premagati te strašne bolezni. Včasih ne morem spati, ker neprestano razmišljam o posledicah bolezni. Zato prosim vse, ki bi mi svetovali kako premagati bulimijo in kakšene so posledice le te, da mi odpišejo.

Hvala za razumevanje!

Girl

Pozdravljena,
najprej opravičilo za zamudo z odgovorom. Hvala za vaše pismo in za zaupanje. Tudi vam bi rekla, pravi pogum in prava modrost je najti pomoč, ko jo potrebujem. Zato kar pogumno, poizkusite najti nekoga, ki bi mu lahko zaupala in se z njim pogovorila. Bulimija je s tem svojim začaranim krogrom kot kača, ki zvija in duši. Čeprav se zdi včasih nepremagljiva, bi vam rada povedala, da je pot iz nje možna in da sem bila sama priča že velikim zmagam nad to boleznijo. Poizkušajte najti pomoč, z več poznavanja se boste v boju z boleznijo lažje okrepila.
Nikar ne imejte oblutkov krivde zaradi bolezni, danes vsebolj trdno vemo, da je del ovzetnosti za to bolezen podedovan in da za veliko dejavnikov, ki pripomorejo k nastanku le-te, nismo sami odgovorni.
O posledicah bulimije smo že pisali, poizkusite malo pobrskati po starih pismih na forumu.

Z lepimi pozdravi, oglasite se nam se kaj,
Marija Anderluh

Živjo sem nina in vem kako ti je. Pejdi na anahiworld to je ubistvu pevka on je imela to bolezen in to vse piše.Lepo se pozdravi

lp.

nina

New Report

Close