bulica pod kožo
spoštovani
oče je imel MM in že prej sem si pregledovala znamenja, včeraj pa sem na podlahti zatipala neko zatrdlino pod kožo v velikost glave bucike.
na koži ni pigmenta in tudi komar me ni pičil in prej tega nisem imela. boleče ni.
zanima pa me, ali si lahko s sterilno iglo to predrem, da vidim kaj je noter.
hvala za odgovor
aleksandra
Pozdravljeni!
Nabadanje bulice vam odsvetujem in resnici na ljubo si ne bi mogli kaj dosti pomagati s tistim, kar bi morda priteklo ven. Podkožni vozliči imajo lahko več praviloma nenevarnih razlogov, vsekakor pa predlagam opazovanje spremembe.
Lep pozdrav!
pozdravljeni!
Jaz sem ze bil na pregledu glede teh bulic pa so mi eno iz noge oderzal, pa jo dal na preiskave. Pokazalo se ni nic nevarnega, naj bi bili nekaksni mascobni strdki. Svetovali so mi naj pridem na odstranitev drugih, ce bodo le te moteče, saj se zelo “grdo” brazgotinim. Zej je minalo ze kar nekaj casa od tega, se samo se vecajo pa rastejo nove, ena me celo zadnje case malo boli! Kaj mi predlagate?
Hvala
Spoštovani!
Jaz imam že dolgo znamenje na spodnjem delu obraza in se ne spreminja, Mi pa iz znamenja raste dlaka in jo zato pulom. Ne vem če je dobro da jo pulim, ampak jo že pulim več let redno, Pred parimi dnevi sem si ispulila dlako in me je zelo zabolelo, Zdaj mi je pa zrastla pod znamenjem zrasla bula v velikosti graha in ko mi je rastla me je dva dni zelo bolelo na dotik, Danes ne boli več in je na otip zelo trda. Prepričana sem da ni podkožni mozolj, ne vem pa kaj je. Prosila bi da,mi svetujete, naj grem k zdravniku? Hvala
Pozdravljeni!
Stara sem 17 let in na levi strani v predelu ledvic imam tri večje bule, ki pa zelo bolijo, če se jih dotaknem ali pa če se uležem na hrbet. Obiskala sem svojo zdravnico, vendar pa mi je ta rekla da neve kaj bi to lahko bilo je pa sigurna da to niso zamašene lojnice. Napotila me je k dermatologu.
Ali mislite da bi bilo lahko kaj hujšega? ker opažam da me boli tudi trebuh..imam nekakšne pekoče bolečine, hud glavobol in pred kratkim me je začelo boleti še na desni strani, v predelu ledvi.
Že vnaprej se zahvaljujem za vas odgovor.
Lep pozdrav;
Pozdravljeni,
že nekaj časa ( skoraj leto dni) na desni strani na predelu ledvic, opazujem rahlo pomodrelost( zraven se tudi vidi več majhnih žilic), v velikosti 3 cm. Kot, da bi bilo udarjeno. Ce se dotaknem me tudi boli, ter ob pregibu trupa. Sedaj pa so se mi na tem mestu naredile dve drobni podkožni bulici, ki so boleče na dotik in se ne premikajo.
Zanima me kaj bi lahko to bilo? Ali je nevarno?
Stara sem 25 let.
Lep pozdrav in hvala za odgovor.