Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Bulica nad anusom

Bulica nad anusom

Spoštovani,

v našem kraju imamo problem, saj nimamo pediatra, s klicem na urgenco pa nas niso želeli sprejeti, saj ne gre za urgentno stanje. Zato se obračam na vas. Nekaj časa že spremljam pri svojem dvoletnem sinu, da ima podkožno bulico nad anusom. Zatipalo jo je tašča, ko mu je previjala plenico. Sama skoraj ne bi opazila, saj moraš vredu potipati, da se začuti. Skrbi me, da ima mogoče hemeroid? Ali je to sploh mogoče pri tako starem otroku? Po partnerjevi strani imajo skoraj vsi težave ampak opažam, da drugega kot meso ne jedo. Moj sin pa obožuje zelenjavo in sadje in za moje pojme zaužije dovolj vlaknin. Vglavnem ta bulica je bila par tednov nazaj na otip kot izboklina grahovega zrna, danes pa se mi je zdelo, da se je malo povečala. Sicer pravi, da ga ne boli ampak me vseeno skrbi. Prosila bi vas za nasvet kaj lahko sploh naredim v tem primeru? Kako se sploh postopa v takšnem primeru? Naj ga peljem samoplačniško?

 

S spoštovanjem.

Nataša

Hemeroid ni lociram nad anusom, temveč v anusu kot sluznična guba.  Lahko gre za podkožni mozolj, poslikajte in pošljite.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close