bulica na penisu
Pozdravljeni, pred 2 tedni mi je nastala kar naenkrat po delovnem dnem z drvi bulica na začetku spolnega uda, ki se jo občuti in okrogla trda…je prav na začetku uda ne na glavici… če jo provam kaj premikat nič ne boli…občuti pa se jo samo, če spolni ud ni nabrekel drugače jo ni čutit…Zanima me, če gre to za kaj resnega…po tistem dnevu ko smo delali drva hlodi po 100kg premikali mi je to nastalo kaj se je mogoče kaj pretegnlo-žila ali pa to ni vzrok? Če spolni ud malo premikam levo desno gor dol v nabreklem stanju malo boli ma skoraj nič…Kaj bi to lahko bilo najlepše hvala za odgovor Matteo
Pozdravljeni, samo nekaj bi vprašal. Pred približno 2 tedni se mi je na spolnem udu na začetku uda ne pri glavici pojavila bulica, ki se jo pri ne nabreklem udu občuti in je taka trda kroglica, ki se jo lahko malo premika… nič pa ne boli, če se jo dotika ali stisne malo…To se mi je pojavilo po fizičnem delu z drvmi drugi dan samo mislim, da to nima vpliva? Pred kakšnimi 10 dnevi me je ud zelo malo bolel, če se ga malo premika levo-desno gor-dol…zdaj pa je že boljše samo ta bulica me moti…vidim jo ne samo občuti se jo.Pri nabreklem udu pa te bulice ni opazit oz. se jo ne občuti… Zanima me, če gre to za kakšno zamašeno žilo oz. kakšno lojnico ali kaj drugega…Prvič se mi je kaj takega pojavilo zato sem hotel vprašat…Star pa sem 28 let… Najlepše hvala za odgovor Matteo
Pozdravljeni na predelu med modi in penisom sem opazil nekaksno rdeco bulico nekaj casa prej pa sem imel na modih tudi vecji mazolj ki je na morju izginil veliko se dotikam tistega dela tako sem tudi opazil star sem 16 let in me zanima ce je lahko kaj narobe.
Zraven posiljam se fotografijo.
Hvala za odgovor
Pozdravljen,
Po opisu in izgledu je tudi to mozolj oziroma vnet dlačni mešiček. Poleg normalnega rednega umivanja predel namaži 3x na dan z antibiotičnim mazilom. Če bi se zadeva večala, pomeni, da je vnetje globlje in je potrebno ognojek prerezati in očistiti. Redko je potrebno zdravljenje z antibiotikom v tabletah. Če se bo manjšalo in izginilo, nadaljuj z izbranim zdravljenjem do zacelitve. Sicer pa je potrebno k zdravniku.
LP!
Pozdravljeni, ze kak mesec imam pod glavico zelo majhen bel mozoljcek velik kaksen milimeter….mogoce veste kaj bi to lahko bilo? Izgleda enako kot navadni beli mozolji, le da se ga tam ne da predreti in ga tudi ne mislim. Je konstantno popolnoma enak in ne boli ter ni motec. Stvar me ze malo skrbi
Hvala za odgovor in lep pozdrav