Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina bulica na penisu

bulica na penisu

Spoštovani Andrej31!

Po moje gre za nepomembne psremembe.

Spoštovani Matrix07!

V opisanem ne vidim nobene nevarnosti.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Lep pozdrav.
včeraj sem pri fantu med spolnim odnosom tik pod korenom penisa, v bistvu skoraj že v modih začutila neko bulico, ki se je dala premikati in ga naj ne bi bolela. Zanima me, če je za to potreben obisk zdravnika, ali je to le kaka zamašena lojnica?
hvala

Spoštovani!

Če se drži moda, je to obmodek, sicer je lahko zamašena lojnica, ali pa tudi vene v modniku. Nič od tega ni nevarnega.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdravljeni mi lahko prosim poveste za kaj gre?[img]http://prntscr.com/3xd8qx[/img] (prilagam sliko, katero bi prosil da ne objavite nikjer ampak izbrišete) to imam ze kaksno leto in ne izgine. je nebolece in nesrbece. moram obiskati zdravnika?
HVALA ZA POMOČ, pa prosim ce sliko zbrisete in ne objavite

Ni videti nič nevarnega, sploh, ker je tam že toliko časa, meni zgleda kot normalna variacija kože. Ne skrbi zaradi slike, na njej ni nič, po čemer bi te lahko prepoznali 🙂

Matjaž

zdravo meni se je pa na notranji strani kožice in sicer vidno je šele ko kožico potegne dol, naredila dva nekaka rdeča mozolja z belim gnojnim videzom v sredini..imam ju sicer 1 tedn izgledata skoraj isto kot mozolj vendar se ne stisneta, sprva sem imel enega sedaj imam dva in stanje se ne izbolšuje niti s canestenom niti z advantanom..ne bolita na dotk ,le ko urniram malo peče.

Spoštovani!

Verjetno gre kljub vsemu za nekakšno glivično vnetje. Pšljite sliko.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdravljeni,
okoli 1 teden že na penisu nekje na sredini opažam majhno oteklino, ki je na dotik boleča. Ta oteklina je velika približno 4x4mm in boli vedno enako. Zanima me če to pustim na miru? ali to samo zgine? naj obiščem zdravnika?

Spoštovani!

Počakajte dober teden, ko naj bi izginila, če gre za počeno žilico ali lokalno vnetje, potem pa pojdite k zdravniku, če ne izgine.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pred dvema tednoma sem na sredini penisa zacutil bulico veliko 3x3mm he rahlo rdeca, he boli. Na otip je trda in se premika skuaj s kozico. Star stem 15 let. Ali to samo izgine ali naj obiscem zdeavnika? Hvala.

Spoštovani!

V 10 dneh naj bi bizginilo, če je zaradi vnetja lai poškodbe ob mastrubiranju.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pred nekaj bnevi se mi je pod penisom kjer se začne mošnja naredila neka podkožna bula. Če jo primem me zasrbi mogoče malo peče na koži ni videti neke rdečice ali karkoli. Mogoče kdo ve zakaj se gre?
Lp Bine

Spoštovani!

Verjetno gre za zamašeno lojnico. Dokler ni vneto (pordelo, vroče), ni potrebno ničesar ukre niti.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

pozdravljeni tudi jaz imam bulico na penisu pod glavico, na veni, kot 1. v teli temi pravi, bulica je nekje 2mm velika pri erekciji pri normalnem stanju niti ne vem ali se vidi ali je žila, ne boli, ne raste, ne srbi, edino skrbi me da jo imam ze kar nekaj casa in ne izgine, ali je to kaj narobe, ali pac tako je?, bulica me ne moti samo vedel bi rad ce je lahko kaj nevarnega ali je tako kot se rekli zgoraj, nabrekla vena, in ali kdaj to izgine?

Spoštovani!

To ne izgleda nič nevarnega. Pri vnetju ali raku se navadno pojavita rdečina in razjeda.

Zaenkrat ni potrebno nič ukreniti.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdravljeni.

Fant ima ze nekaj let na penisu nekaksno bulico ki izgleda kot da je napolnjena z tekocino. Ne raste in tudi srbi ga ne.. Izgleda kot da je tekocina pod kozo, ker spreminja obliko ce premikas kozico gor in dol – bulica se pomika s kozo. Lahko je bunkica, lahko pa tudi kot crta.. Boli ga sicer ne in tudi moti naju ne, mene pa vseeno skrbi da ni kaj nevarnega?

Spoštovani!

Pošljita sliko. Po opisu sodeč ne kaže na rakasto spremembo, pa bi vseeno rad videl, preden potrdim.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

pred dnevi sem opazil nekje na sredini stebla na levi strani nekako bulo 4×4 mm zgleda kot neki pod kožni mozol rahlo rdeče barve zanima me če je kaj nevarnega

lp.

Spoštovani!

Verjetno gre za kakšno zamašeno lojnico, ali manjše vnetje. Zaenkrat ni treba ukrepati.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdravljeni.
Pred kratkim sem v glavici penisa našel, stvar podobno buli, vendar ne boli in se sploh ne čuti. Pa me zanima kaj bi naj to bilo.
lp

New Report

Close