bulica na penisu
Pozdravljeni mi lahko prosim poveste za kaj gre?[img]http://prntscr.com/3xd8qx[/img] (prilagam sliko, katero bi prosil da ne objavite nikjer ampak izbrišete) to imam ze kaksno leto in ne izgine. je nebolece in nesrbece. moram obiskati zdravnika?
HVALA ZA POMOČ, pa prosim ce sliko zbrisete in ne objavite
zdravo meni se je pa na notranji strani kožice in sicer vidno je šele ko kožico potegne dol, naredila dva nekaka rdeča mozolja z belim gnojnim videzom v sredini..imam ju sicer 1 tedn izgledata skoraj isto kot mozolj vendar se ne stisneta, sprva sem imel enega sedaj imam dva in stanje se ne izbolšuje niti s canestenom niti z advantanom..ne bolita na dotk ,le ko urniram malo peče.
pozdravljeni tudi jaz imam bulico na penisu pod glavico, na veni, kot 1. v teli temi pravi, bulica je nekje 2mm velika pri erekciji pri normalnem stanju niti ne vem ali se vidi ali je žila, ne boli, ne raste, ne srbi, edino skrbi me da jo imam ze kar nekaj casa in ne izgine, ali je to kaj narobe, ali pac tako je?, bulica me ne moti samo vedel bi rad ce je lahko kaj nevarnega ali je tako kot se rekli zgoraj, nabrekla vena, in ali kdaj to izgine?
Pozdravljeni.
Fant ima ze nekaj let na penisu nekaksno bulico ki izgleda kot da je napolnjena z tekocino. Ne raste in tudi srbi ga ne.. Izgleda kot da je tekocina pod kozo, ker spreminja obliko ce premikas kozico gor in dol – bulica se pomika s kozo. Lahko je bunkica, lahko pa tudi kot crta.. Boli ga sicer ne in tudi moti naju ne, mene pa vseeno skrbi da ni kaj nevarnega?