bulica na penisu
Pozdravljeni,
pred kakšnima dvema letoma sem na steblu penisa na spodnji strani opazil veliko majhnih belih pikic različnih velikosti. Opazil sem tudi, da so pod kožo in sem stvar probal stisniti. Pri dveh mi je uspelo iztisniti ven belo snov zelo podobno mazolju. Boli me ne, pikice so bele in majhne ter jih je veliko. Čakal sem dve leti in se ni nič popravilo, nobene nove nisem dobil, niti nobena ni izginila.
Prav tako sem na spodnji strani penisa opazil, da se je barva kože spremenila je taka črta rjave barve, ki potega od glavice do mod in potem še malo naprej po sredini. Zanimivo je tudi to, da te bele pikici niso na potemneli koži oz. črti, ampak ob robu. Opazil sem tudi, da iz treh belih pikic ven raste kocina. Kako naj se znebim pikic in črte? Kdaj lahko pričakujem, da bo to izginilo? Obstaja kakšno mazilo? Ali bom imel to za vedno? Star sem 16 let, večkrat na dan mastrubiram in nisem še imel spolnih odnosov. O teh stvareh hočem vedeti čim več, pred vsem pa kako se jih znebim.
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
Spoštovani 1212!
Usta niso prirejena za spolni odnos, zato je drgnjenje kože večje (kiot je tudi sicer v nožnici) in prinese večje poškodbe – čerpav neopazne, in se zato lažje razbohotijo glivice, ki so že tako normano na koži. namažite s kakšno kremo z kožo. Če bo po 10 dneh še vedno prisotno, kupte v lekanri canesten mazilo.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
Spoštovani!
Oprostite za pozen odgovor.
Ne da bi videl, težko rečem. Slika? Verejtno gre za zamašeno lojnico, ali začetno stopnjo tura. Če bo koža topla in / ali pordela, dajajte obkladke, in če se no zmanjšala, obiščite zdravnika.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
Pozdravljeni,
tudi meni se je nekaj časa nazaj pojavila majhna bulica. Je na spodnji strani, nekje na sredi, na mehkem tkivu oz. na robu mehkega tkiva nevzburjenem stanju je praktično neopazna, oz je ne najdeš, če se res ne potrudiš. Ne boli. Se ne premika, oz. skoči nazaj. Skrbi me, da bi bil lahko to kak rak. Imate kakšno priporočilo, kdo bi lahko to pregledal?
lep pozdrav
Pozdravljeni,
Pred 2 tednoma sem imel spolni odnos z punco in ko sva seksala sem 1x zgrešil in takoj se mi je naredila bulica tako pod glavico penisa.Naseldnji dan je penis nekoliko zatekel in postal moder ampak ne cel.Čez teden dni je modrica izginila sedaj pa še vedno pod glavico občutim zelo majhno bunkico.Moje mnenje je da mi je takrat po vsej verjetnosti počila vena kot sem tudi bral na raznih forumih.Zdaj me zanima ali je moižno da je bilo kaj drugega?? Hvala za odgovor
Pozdravljeni,
že dlje časa imam bulico/bulice na penisu. Govorim o delu penisa na začetku pri modih. Torej na začetku korena. Iz perspektive pogleda na spodnjem delu korena. Na sredini med modi. Bulice niso na koži, pač pa na tkivu. Na korenu. Se ne premikajo s kožo.
Prvo sem opazil že lep čas nazaj, kakšnih 8 let, sedaj sem začutil še dve. So pa kot v liniji in med seboj oddaljene cca. 3 mm.
Star sem 31 let, drugače zdrav, težav drugih nimam.
Hvala lepa za pomoč.
LP