Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija bulica na lasišču

bulica na lasišču

Pozdravljeni,

 

sin je star 6 let. Na lasišču sem mu v zadnjem delu glave pred 2 dnevoma našla bulico v velikosti graha. Je trda, nepremična, ko res fino na njo pritisnem ga zaboli, ta predel ni pordel, vnet, modrikast,  da bi lahko rekla da gre zgolj za vneto lasno korenino, udarec. vidna ni, je samo otipjiva. Ker mu vsak dan prekontroliram pri tuširanju glavo, vem da tega prej tam ni bilo in seveda zdaj sem zaskrbljena…kaj bi to lahko bilo?

 

hvala

Sicer lega ni natančno opisana, lahko gre za podkožen mozolj, najbolj verjetno pa za normalno veliko in normalno ležečo vratno bezgavko, ki je ne pritiskamo, premikamo, pač pa jo pustimo na miru. https://i2.wp.com/uhonos.ru/wp-content/uploads/2015/12/45837459873945783478000.jpg

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close