Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija bulica na glavi

bulica na glavi

Pri moji punčki sem opazila bulico na desni strani glave zadaj. Bulica je nekje na višini ušesa, na desni strani (ampak ne čisto pri ušesu). Če primerjam z mojo glavo je to tam kjer je konec kosti na glavi oz gre v zatilje (ki je potem bolj mehko). Upam da sem nekako opisala, slike zal ne moram pripeti. Bulica je velika cca 1cm, je trda (kot kost), se ne premika.. Dojenčica je stara šele 8 dni, rodila pa se je s pomočjo kiwi vakuuma, ker je bil zastoj v medenični ožini. Po rojstvu je imela odtis od vakuuma (samo par ur) in potem tudi malo modrice, ki pa je že tretji dan zginila. Bulica je nekje na spodnjem robu kjer je bilo konec vakuuma. Menite da se bo to samo uredilo ali moram kako kontaktirati pediatra ze pred prvo posvetovalnico?

Zelo me skrbi da bodo kaksne trajne posledice zaradi tega, v porodnisnici je bilo sicer vse bp z njo.

Hvala in lp

Pedfiater bo na p4rvem pregledu vse to pregledal, najverjetneje pa bo vse pravočasno izzvenelo. Trajnih posledic se pri pomoči pri porodu ne pričakuje.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close