Najdi forum

Imam dve leti starega angleškega buldoga (punčko),ki pa postaja do neznanih ljudi rahlo napadalna.Slišala sem,da je pri buldogih to pogost pojav pa me zanima,če ima kdo od vas buldoga in kakšno je njegovo obnašanje?

lp

predvidevam,da psa nisi šolala.Dve leti star pes je že odrasla osebnost in očitno je ugotovil(a),da je ona vodja tropa,zadolžena tudi za obrambo.To pa zato,ker se v njegovi mladosti niste vi postavili za njegovega vodjo.
Stvar se bo samo še slabšala in tudi,da bo koga napadla ali ogrizla vas ne sme presenetiti.
Mogoče je še čas za korekcijo,vendar ti svetujem,da pokličeš g.Simončiča(njegovi nasveti so vedno v prilogi Dela Dom).
Lp
Sp

Ja,tisti,ki nekaj ve o bulldogih,ve tudi,da se ga ne da šolati,kajneda Barbi?
V Sloveniji je samo en šolan bulldog,vendar z veliko trdega dela in potrpljenja lastika.
Zelo me čudi,da je tvoja psička napadalna,sploh pa ker je punčka.Za napadalnega bulldoga do ljudi še nisem slišala in niti spoznala.Poznam jih pa veliko.Saj ima naš že kar šest let.Morda je samo takšno obdobje-hormoni…ali pa ima morda težave z vidom in je zmedena..kaj podobnega.Morala bi se pogovoriti z vzreditelji,nam so naši veliko pomagali.
Ali te smem vprašati od kod je tvoja psička oz. kdo so vzreditelji?
LP katja

Sicer ni ne vem kako napadalna,ampak ni več prijazna psička,ki je bila vsem všeč.Ne pusti se več božati in jasno,da vedeti,da ji niso všeč ljudje,ki jih ne pozna.Katja ne bi ti vedela točno povedati od kod izhaja moja psička,ker je bila darilo(najlepše v življenju),vem samo da izhaja nekje iz Avstrije in da ima odlične prednike,ostalo pa ve samo oseba,ki mi ga je podarila in se tudi zelo ukvarja z njo,tako,da bom povprašala pa sporočim.Morda veš slučajno za kakšno leglo v Sloveniji,ker razmišljamo,da bi imeli še enega oz. všeč nam je tudi francoski buldog.

lp

Barbi,lahko si ogledaš strani naših vzrediteljev:

Če te še kaj zanima pa ,kar vprašaj!!

LP katja

Buldogi so grdi kot svinje, tko da si se že pri nakupu psice hudo zajebala…..

Grdi so zate….nam,ki jih imamo so pa najlepši in najboljši.
Kolko si pa star,da ti moram to pisat?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close