Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk Bula v dojki in POC jajcnikov

Bula v dojki in POC jajcnikov

Spostovani!

Pred letom dni sem opazila, da je moja desna dojka vdrta. Sla sem na uz in nasli so mi bulico veliko 9 mm x 8mm. Pred 3 dnevi so mi opravili biopsijo – rezultatov se ni. Iz dojke mi tudi tece bela, prozorna tekocina ( ko mi je vroce se ta tekocina vonja ) . Imam POC jajcnikov in hormonsko neravnovesje ( mocno izpadanje las zlasti leva stran – novi lasje ne nastajajo ). Nevem ali je mozno vse nekako povezano ? V septembru sem narocena pri endokrinologu. Borim se tudi z odvecnimi kg, pred zanositvijo sem imela vendo manj kot 50kg, sedaj ne morem priti pod 73 kg, za zascito uporabljam mireno.

Je mozna kaksna hormonska povezava med POC jajcnikov in bulico v dojki ? Bula je locirana ob bradavici, se ne premika in je sama ne otipam.

Hvala za odgovor

Klavdija

Lepo pozdravljeni,

možna je povezava, več bodo pa povedale preiskave, katere ste opravila, saj je rak dojke v takem primeru potrebno z vso resnostjo izključiti. Srčno upam, da ne boste predolgo čakala na rezultate, saj iz izkušenj vem, da je to čakanje res mučno.
Držim pesti, da se bo za vas vse dobro končalo in da bodo rezultati benigne narave. V primeru, da bo tako, lahko kot preventivno diagnostiko vključite še metodo BreastScan, saj je potrebno tkivo dojk spremljati tudi v prihodnje, dopolnjevati več tehnik, tako je možnost, da bi nastajajočo bolezen spregledali, čim manjša.

Srečno !

New Report

Close