Najdi forum

bujenje sredi noci

IMAM 10 MESECEV STAREGA PERZIJCA,KI JE KASTRIRAN.VSAK DAN SE OKOLI 4h ZJUTRAJ ZBUDI,MIJAVKA,ZGANJA HRUP.KO VSTANEM JE V SEKUNDI TIHO IN MIREN TER ZACNE PRESTI.TO JE ZELO MOTECE,KER IMAM ENOSOBNO STANOVANJE.KAKOR DA IZSILJUJE.NEGLEDE ALI GRE SPAT OB 20h ALI 23h POSTOPEK IMA ENAK.

Se hecas? Seveda te mackon izsiljuje. In se toliko bolj mu pomagas, ker mu ustrezes in se vstanes… Tudi nase mace ima “budnico” ob 6ih zjutraj (tudi cez vikend), ker jo je mama pac navadila na zajtrk ob tej uri. Ce mene vprasas imas dve moznosti: da mackonu pustis vrata od tvoje spalnice odprta, da lahko pride na en “coh”, kadorkoli se mu ponoci zahoce ali pa da macka preprosto ignoriras (pri meni deluje)… Ta druga varianta je sicer za zacetek bolj srce parajoca, a se zna (dolgorocno gledano) obrestovati. Ali pa mu preprosto pustis, da se naprej izsiljuje…

če hočeš to razvado odpravit, ga boš morala nekaj časa ignorirat. Bo odnehal, ko bo ugotovil, da ni reakcije. ta sistem je preverjen.

Se čisto strinjam z Lino. Pri nas imamo isti problem, le da tečnari po 6h zjutraj. Seveda mama zmeraj vstane in mu ustreže, zato tudi tuli. ko pa naših ni doma več časa, je čisto tiho. seveda nekaj jutr tuli, ko pa vidi, da ne bo nihče vstal, odneha. Ponavadi tretji ali pa četrti dan ne tuli več! Škoda samo, da potem starši pridejo in je spet vse po starem!
Upam, da ti ga bo uspelo preusmeriti!!!

Saj sem ga poskusla tudi ignorirat,pa ne pomaga nic,kvecemu vecji hrup povzroca.Imam ga po celem stanovanju,tako da lahko pride tudi k men v posteljo.Ko je bil se majhen je tudi to delal,se 2x sem ga pobozala pa je zacel presti in je zaspal nazaj.Sedaj pa sedi na robu postelje in mijavka,skace v roze,razmetava svoje igrace,praska,tudi ce ga poklicem ne pride blize k men,caka da vsanem potem pa hoce v narocje.Cist sem ze obupala,posebej,ker mam delo v 3 izmenah,nikakor se ne morem naspat.lina je pisal/pisala:
>
> če hočeš to razvado odpravit, ga boš morala nekaj časa
> ignorirat. Bo odnehal, ko bo ugotovil, da ni reakcije. ta
> sistem je preverjen.

Ojej, Manca, saj to vendar ni tvoj otrok, da bi mu morala v vsem ustreči. Tvoj spanec je pa vsekakor mnogo pomembnejši od muh razvajenega muca. Mi našega resnično obožujemo, a ga brez izjeme damo spat v klet, kjer ima svojo sobo ( našo telovadnico), da imamo ponoči mir. Če te možnosti nimaš, ga zapri v kopalnico, se bo že navadil. Nastavi mu kakšno suho hrano, da si bo sam postregel, ko bo lačen. Nikakor pa mu ne dovoli, da ti krati spanec. Poleg tega se to ne bo nikoli nehalo, to ni tako kot pri otroku. Moji znanci vstajajo vsako jutro ob 5h iz istega razloga kot ti že OSEM let! Razmisli.

Lenja

TA MAČEK TE ZAJEBAVA V ŽIVI MOZAK!ZAPRI GA V KOPALNICO IN GA IGNORIRAJ!!!¨!!!!!!!!!!!!!

vgligu087tgoi7t97t9

New Report

Close