Najdi forum

Bubchen krema

Punce! Ne morem verjet, kaj sem naredila. Oz. kaj sem delala do danes! Lani jeseni sem kupila kremo Bubchen Spezial Wundschutz Creme, za katero sem bila prepričana, da je za mazanje obraza za hladne dni. Bila sem celo navdušena, ker se je dala lepo razmazat, po ostalih je bila moja punčka čudno bela po obrazu.
In danes prebiram stara sporočila, ko preberem, da je to krema za vneto ritko!!! Jaz pa jo mažem na obraz moje 8 mesečnice že nekaj mesecev! No, narobe do zdaj ni bilo nič, zato vas sprašujem ali lahko nadaljujem oz. ali ima sploh kakšen namen? Ker ne znam nemško, nimam pojma kaj piše na tubi.

No ja, nič hudega! Če ji ni dosedaj škodilo… A to imaš tisto kremo v veliki plastični posodi?

Ne, 100 ml tuba modre barve.

Hm… Pa tista ni za ritko!

Našla sem sporočilo (se opravičujem avtorici za kopiranje):

Avtor: veverica
Datum: 02-08-02 22:00

Živjo!

Po mojih izkušnjah ti lahko priporočam Wundschutz Creme od Buebchna, ki je namenjena prav vneti koži. Mihcu je pomagala še bolje in hitreje kot Bepanthene.

Tole misliš:
???

Ne, tole

Evo, sem našla knjižico s predstavitvijo izdelkov te znamke, katero smo dobili v porodnišnici. In za tole tvoje kremico v tubi piše: za pordelo in vneto kožo je specialna zaščitna krema v tubi 100 ml s kamilico, pantenolom, ribjim oljem, vitaminom A + E. Opomba: uporabno ne samo za ritko, temveč tudi za druge predele otroške in kože odraslih!

Prav za “ven” je pa Wind& Wetter Creme.

Kakšna pa je Wind & Wetter? Se težko razmaže? Očitno bom morala zdaj pred koncem zime kupit novo, al kaj? Hvala ti, za tole obrazložitev.

Jaz imam takšno kremo od Babylove in se prav lepo razmaže. Od Bübchen pa še nisem preizkusila tako, da ti ne znam povedati. Samo jaz ne vidim razloga, da bi kupovala Wind& Wetter kremo, če se je tale obnesla- po mojem še boljše neguje kožo. Eni pa mažejo kar z navadnim hladilnim mazilom ali pa Bepanthenom, pa je tudi vse ok.

Mimi ne sekiraj se. Tudi jaz sem to delala z isto kremo in ugotovila to šele na koncu, ko je bila tuba že skoraj prazna :))) Pa ni bilo nobebe škode. Kar porabi do konca.

Lp Tadeja

A res???? :)))) Joj, ta Nemščina.

Za ven uporabljamo Wind& Wetter Creme in smo zadovoljni. Tudi razmaze se lepo..

Nič hudega. Krema je super, ima notri ribje olje in se mi zdi tudi ognjič, zaradi prvega specifičen vonj, a se ga hitro navadiš. Jaz jo uporabljam tudi za druge dele telesa, sploh če je kaka odrgnina, ker lepo zmehča kožo in hitro pozdravi nepravilnosti ali ranice, tudi mozolj si kdaj namažem, če je ravno na dosegu roke. Ni pa obramba pred vetrom in mrazom, za to kupi Wind & Wetter kreme, je skoraj enaka, samo malo manjša tuba.
M

Mojca Berdnik Vozel

New Report

Close