Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Brušenje+lakiranje parketa

Brušenje+lakiranje parketa

Spoštovani!

Pri odaji odgovora je prišlo do napake v linku povezav. Pravilen je http://www.podlesnik.com

Lep pozdrav Jože J.

Odgovor gospodu Jožetu , 90% parketarjev ima ceno med 11 in 20€ če ste vi plačali 34€ je to vaša stvar.Jazst imam svojo ceno ki ni pretirana stranke so pa zadovoljne.Pa še nekaj gospod natančni Jože ,malo si bolje oglejte kodo ki sem jo napisal v prejšnjem postu, ni 45.330 kot ste vi navedli ,ampak F/45.430 tako kot sem zapisal. Izpis iz obrtnega registra leta 2007. Če ste z tako natančnostjo preverjali izvajalca ni čudo da ste toliko plačali. Jazst imam močne reference in stojim za svojimi izdelki .Če je bil tehno parket dimljeni hrast vredu položen zbrušen in lakiran,z dvokomponentnim vodnim lakom LOBADUR SUPRA v novi poslovni stavbi Primorja v Ajdovščini. Ter da investitor primorja ni imel pripomb.Mi pove da delam dobro in z kvalitetnimi materiali. NEDA SE MI VEČ Z VAMI UBADATI GOSPOD PARKETAR!!!! ve se kdo ste l.p

Pozdravljeni,

mene pa ful zanima, kaj točno je vaš parketar ( Tomaž ) delal za takšno ceno (34 €), saj se meni to zdi ful pretirano. Ko smo mi brusili in lakirali parket, imeli smo cca.70 m2, pa smo plačali 15 € po m2. Poleg tega pa smo bili ful zadovoljni. Strinjam se, da je kvaliteta zelo pomembna vendar lahko tudi iz lastnih izkušenj povem, da sem za zelo visoko ceno dobil zelo zanič izdelek, tako, da so priporočila prijateljev in znancev bolj pomembna kot sama cena.
Za prizidek hiše smo najeli najdražje zidarje, dobili pa krive stene, tako, da meni osebno cena ni najpomembnejši dejavnik.
Zato me res zelo zanima, kaj vam je omenjeni parketar ponudil za to ceno, da se tako zavzemate za njegovo reklamo.

Pozdravljeni.

Spet jaz. Ker sem po vašem “prepiranju” z g.Dal-pox še jaz pogledal na bizi.si, sem ugotovil, da ta vaš parketar prav nič kaj dobro ne dela, saj je po najnovejših podatkih v lepem minusu.
Pa njegov promet lanskega leta mi zelo kaže na to, da je delal edino pri vas, saj njegovi prihodki in odhodki kažejo ravno to.

Na vašem mestu bi drugič 3x premislil preden bi najel takšnega izvajalca.

LP, Anton

Odgovor gospodu.Antonu Z.

Mojster Tomaž, ki je delal pri meni je preverjen. Ima tudi še eno podjetje na katerem dela kar soliden promet.
Kolikor sem seznanjen je obdržal tudi še vedno s.p. zaradi razpoznavnosti parketar.net . Lansko leto je imel tudi bolniški dopust -(očetovski dopust).
V njegovi dejavnosti ni samo polaganje in brušenje parketov, temveč tudi inženerske dejavnosti-trgovina intd. Vse v smeri talnih oblog kakor tudi zastopstvo nekaterih proizvajalcev talnih oblog. Ima edinstven 3d program v katerem lahko vsak si sam izbere talno oblogo,obarva stene intd. Naredi celoten projekt od začetko do konca . Natančen je pri delu .
Ima tudi vrsto strojev,ki jih ostali izvajalci ne premorejo. Zanimivost je posebna napravo,ki iz prostora odstranjuje ves prah in na terenu ustvarja nadzorovane pogoje teperaturo,vlage intd.
Vse je računalniško vodeno in nadzorovano.

Njegova soproga je zobozdravnica in ima svojo zasebno ordinacijo.
Zaradi varstva sina je ostal velikokrat doma pri otroku.Razumljivo,kajti bolanega otroka ne moreš dati v vrtec.
Vsakomur je jasno,ko daš otroka v vrtec je prvo leto stanje temu primerno. Otroci ne prestano zbolevajo.
Nekajkrat sem ga tudi obiskal na njegovem domu in poznam situacijo. Deloven in sposoben človek! Vidite ga lahko na sliki z sinom na spletni strani http://www.parketar.net
Ima lepo urejen dom in je lahko na to ponosen.
Pri njemu ne velja načelo ,da je kovačeva kobila bosa!

Pri meni je restavriral intarzijo-parket -brušenje -lakiranje po posebnem postopku ,ki je njegova poslovna skrivnost. Ob podpisu pogodbe sem se zavezal,da postopka nikomur ne bom razkril.
Bile so v parketu zelo globoke zareze-deformacije tudi do 6mm.Vse je saniral,da se prvotnih poškodb več ne vidi.
Ostali izvajalci so komplicirali pri sestavi ponudbe. Mojster Tomaž je zadevi pristopil strokovno in s pravim človeškim pristopom.

Naš parket je bil star 12 let in žal zelo uničen zaradi psa,ki ga je imela včasih moja hči.
Ko se je poročila in odselila smo dali zadevo popravit.
Tako,da so vaše navedbe-ugotavljanja pomankljive ,ko predlagate vsem naj drugič 3x preverim …..
Vsakdo lahko preveri moje navedbe in naj se sam prepriča v njegovo strokovnost in kvaliteto.
Kot zanimivost!
Ima tudi nove parkete z 30 letnim jamstvom. Ob ponedeljkih in torkih sprejema stranke po predhodnem telefonskem dogovoru . Na njegovih spletnih straneh imate vse informacije zapisane in javno objavljene.
Žal nekateri izvajalci zganjajo fušijo , So ne korektni in želijo vsako mnenje od nas strank pozitivne pohvale izničiti.

Lep pozdrav Jože J.

Bla bla bla!!!!

Pozdravljeni. Zanimivo da v toliko veste o tem mojstu kot bi se sam mojster predstavljal in ponujal ???? LP,Anton

Spoštovani g. Anton.

Predno sem z njim podpisal pogodbo sem bil večkrat pri njemu doma na obisku- razgovoru, ko sem izbiral informacije .
Srečal sem njegovo celotno družino. Sina in soprogo. Čisto normalno je, ko se človek pogovarja prinese pogovor različne tematike o življenju.
Ko sem ga vpršal ali dela v sobotah in nedeljah, mi je odgovoril,da ne.
Družina mu veliko pomeni.
Priporočam ga osebno ,ker zelo malokrat srečaš strokovnjaka ,ki nam strankam predstavi vse dobre in slabe strani materialov tudi praktično na modelih..Je zelo življenski! Poskuša najti za nas stranke najbolj primerno rešitev.
V vsej poplavi najrazličnejših izvajalcev je danes nam strankam zelo težko,da izberemo pravega.
VIdel sem tudi izdelke od Parketarstvo Podlesnik. Tudi pri njih doma sem bil na informacijskem pogovoru. Tudi njega vam priporočam. http://www.podlesnik.com Tudi g.Sandi Podlesnik je družinski človek. Ima kar 10 otrok.Poleg tega je zelo dober in iskan mojster!
Splet okoliščin je prinesel,da sem takrat izbral zaradi prostega časovnega termina g.Tomaža

Veliko zaslugo ima moj dolgoletni prijatelj Tone, ker mi je pokazal njegov izdelek in me seznanil z njim.

Lep pozdrav Jože J.

Razni parketi:http://sl-si.facebook.com/people/Parketarstvo-Dal-pox-Avramovi%C4%87/100001690451731

Pozdravljeni g. Jože

Res me veseli, da ste tko zadovoljni, vendar si ne predstavljam, da bi nekdo toliko plačal za sanacijo parketa. Razumel bi, če bi parket polagali na novo, to je pa čisto preveč.
Mene pa niti ne zanima, koliko ima kdo otrok, saj očitno tudi njega ne zanima, koliko imam jaz otrok in kako si bo človek z navadno plačo privoščil tako drago sanacijo. Verjemite mi, da za pol nižjo ceno dobite enako kvaliteten izdelek.
Vse ostale dejavnosti, ki ste jih navedli in s katerimi naj bi se ukvarjal g. Tomaž, nisem nikjer zasledil, me pa veseli, če je res tako.
Je pa res malo čudno, da toliko veste o osebi, ki vas je po mojem mnenju zelo okrog prinesla.

No, ker se pa očitno ne bova nikoli strinjala glede določenih zadev, bi na tej točki kar zaključil.
Vsak ma pač svoj okus in svoje stališče, zato nima smisla dalje voditi te razprave.

S spoštovanjem,
Anton

Odgovor Marta P.
Podjetje iz Ljubljane, Parketarstvo Todić, Borisa Todić s.p. drzal se je roka,po tem kolik je blo prahu lahko rečem da ima kvalitetno orodje, z končnim izdelkom smo zadovoljni, dvokomponentni poliuretanski lak, 3kratno lakiranje, vse kar smo bli zmenjeni.
Če primjerjamo kakšne smo cene dobili od drugih parketarjev se je tudi meni zdelo poceni, in kar je najbolj pošteno, niti enga evra ni zahteval vnaprej. ko je blo končano sva plačala.

Spoštovani gospod Anton Z.

Moj namen je le ,da ljudem odprem oči. Naj preverjajo izvajalce in materiale..
Toliko v vednost parket -intarzija je najdražji parket. To ni nikakršen klasičen lamelni 8 mm parket. Samo surovino,ko sem se pozanimal je v tujini sedaj m2 145 eur To je v sestavi kot mozaik iz 4 vrst lesov.
Večina izvajalcev je navedla,da se mojega parketa -intarzije ne da obnoviti tako kot sem želel.
Iz tega sledi,da niso imeli vsi znanja in opreme.

Mojster Tomaž ,ki sem ga našel je zadevo naredil v res kvaliteten končni izdelek.
Zavedati se morate,da so razlike. Tudi včasih ko smo bili mladi fičko ni bil isto kot vw hrošč.
Pri parketarskih materialih in izvajalcih je enako.
Seveda, odvisno je od vsakega posameznika koliko si lahko denarno privošči.

Razumljivo za tistega ,ki nima zadosti materialnih sredstev si bo izbral topli pod v Bauhausu ali Laminat za 4 eur . Na koncu spoznaš,da nisi tako reven,da bi kupoval najcenejše-najslabše , ker dolgoročno se ne izide. Čez kratek čas je potrebno vse znova obnavljati. To pa potegne zadevo v višji končni strošek.

Če boste zadevo raziskali boste prišli do istih rezulatov kakor sem jaz.
Tudi nekateri vodni laki vsebujeo škodljive substance. Nekateri npr. Izocianat ??
http://sl.wikipedia.org/wiki/Funkcionalna_skupina

Tu imate nekaj kemije- informacij.

Moje mnenje je,da ima vsak pravico vedeti vse dobre in slabe strani nekaterih materialov. Naše zdravje je lahko zaradi napačne izbire materiala ogroženo.
Ko zboliš je prepozno!
Primer pred leti azbest! Sedaj katastrofa v nekaterih objektih. Vse to zaradi nekaterih kratkovidnih oseb,ki so prikrivali negativne učinke .

Lep pozdrav vsem in veliko sreče ,ter še več modrosti pri izbiri materialov oziroma izvajalcev.

Jože J.

Lep pozdrav vsem!

Za bolše informacije lahko vsi pogledate tudi cenik-informacijski,ki je objavljen na strani ozs
http://www.ozs.si/prispevek.asp?ID=8448&IDpm=1338

V njem so navedene le informativne cene delo za osnovne parketarske storitve brez ddv, brez materiala in brez vseh drugih dodatkov kot so
,brusne mrežice,brusni papirji,brusni diamantni rezkarji,laki ,olja,pigmenti, fugirne mase,lepila intd…

Na podlagi vsega tega je cena ,ki mi jo je zaračunal g.Tomaž http://www.parketar.net ali na strani http://www.parketarstvo.weebly.com poštena ,ko sem seštel vse vgrajene materiale z delom in stroške dostave intd. Cena 34 eur za m2. Poleg tega sem dobil garancijo na vse vgrajene materiale in delo pri restavriranju oziroma brušenju in lakiranju parketa- intarzije.

Mislim,da si boste lahko ostali sami lažje z informacijami,ki sem jih zbiral jaz v času ,ko sem iskal izvajalca v veliko pomoč.
Najbolj pomembno je to,da sem zadovoljen z celotno izvedbo.

Jože J.

Cene parketa so dovisne od klase, debeline, ali je govotov ali ga je potrebno lakirati. Cena druge klase se giba okoli 23 evrov/m2, prva je še dražja…

Mi smo lani polagali parket in nam je ostalo 30 m2, klasičnega hrastovega parketa, natur 2, kupljenega v Biparketu, prodamo ga za 18 evrov/m2, če utegne koga zanimati me lahko kontaktira na 041 498049.
lp

Js pa sem zadnjič kupil poceni kuponcek na kuponcki.com za lakiranje za majhen denar, mislim da sem dal 150e vse skupaj, nekaj sem moral potem se za doplačati drugace so približno cena kv. m na kupon je prišla pol ceneje. Drugace je šlo za prenovo dnevne sobe.

Tole ni odgovor, ki bi izžareval inteligentnost in se vidi, da nimate kaj povedat, nasldnjič preprosto ne spustimo skozi vaša sporočila.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Imam še povešena jajca. Moram spet poklicati g. Tomaža, saj ko hodim mi jajca praskajo po parketu. Tomaž je CARRR. Pa ful je lustn ni kej

p.s. ampak jajca mi se vedno praskajo po parketu

“Imam še povešena jajca. Moram spet poklicati g. Tomaža, saj ko hodim mi jajca praskajo po parketu. Tomaž je CARRR. Pa ful je lustn ni kej

p.s. ampak jajca mi se vedno praskajo po parketu “

To je pa že res za psihiatra, kje so zdaj ti moderatori? Taki bolani izrazi in bolane osebe je pač potrebno odstraniti z foruma.

Lp.

Spoštovani !

Oglašam se zaradi žalitve mojega imena in mojega podjetja.

Gospod Jože me je osebno obvestil, kako nekdo zlorabljajo njegovo ime in nasprotuje zaradi njegove pohvale na mojo strokovnost.

Žal nekatera moja konkurenca ,ki ne deluje po na načelu strokovnosti želi uporabljati nespoštljive žaljivke. Skrivajo se za raznimi imeni, toda vsak zapis pusti št. ip,. S tem se lahko točno indificira lokacijo tistega, od kot je prišlo žaljivo besedilo in prostaška navedba !

V veliko čast mi je,da moja strokovnost in trud sta poplačana z zadovoljnimi strankami.
Vse skozi se trudim nuditi svojim strankam kvaliteto, strokovnost. Nikoli ne bom dovolil skrivačem ,da me žalijo!
Kljub večkratnim napadom na moje spletne strani jim ni uspelo uničiti moje spletne strani.
Vsakič smo jih našli!
Nekatere konkurenčna podjetja zelo moti,ker v teh časih nimajo strank in se posložujejo raznih nekorektnih in neciviliziranih prijemov. Želijo ,da bi me izločili iz trga ponudbe.
Nikoli nisem podizvajalec. To nekatere posrednike zelo moti ,ker nikoli ne delam za njih.
Naročila sprejemam le direktno iz strani lastnikov oziroma preverjenih arhitektov ali projektantov.

V teh dneh bom vložil zahtevo,da žaljive in prostaške navedbe prekliče avtor!
Uporabniško ime Jože .J. je bilo zlorabljeno dne 2.12 in 6.12.
Od moderatorja zahtevam, da blokira ip osebe , ki zlorablja ta forum .
Sprožil bom tudi prijavo, oziroma kazensko ovadbo zoper osebo ,ki deluje nekorektno in z namenom diskvalifikacije mojega imena Tomaž oziroma ime mojega podjetja.

Rad bi pohvalil MEDOVERNET , ker nudi možnost ,da si ljudje lahko izmenjujejo informacije in pridejo do koristnih podatkov.

Lavriša Tomaž

gsm 041 531 243

Lep pozdrav !

Oglašam se z namenom, da zadevo razčistimo!

Nekaj dni sem premišljeval o tej zadevi .Ne pošteno in nekorektno je, ko se nekdo predstavlja v mojem imenu in piše v žaljivem kontekstu v mojem imenu!
Takšne podlosti tudi jaz ne bom prenašal in podpiram mojstra Tomaža.
Sam sem ga osebno obvestil o tej zadevi .
Kot prvo naj račistimo! Kraja moje inditete oziroma predstavljanje v mojem imenu je podlost, ki zasluži preganjanje po uradni poti.
Drugo! Bil sem stranka oziroma naročnik del in zato imam vso pravico podati pohvalo izvajalca,ki je izvajal dela pri meni strokovno in pohvale vredno .. Pohvalil sem tudi Parketarstvo Podlesnik ,kajti tudi on ima zelo močne reference kajti , ko sem preverjal parketarje sem dobil pozitvne informacije tudi zanj. Videl sem osebno tudi njegove končne izdelke.Pohvale vredno!
O ceni ne bom razpravljal,ker sem o tej stvari napisal veliko verodostojnih podatkov.
Materiali imajo svojo ceno. Mi stranke želimo imeti kvaliteto. Z zavajanjem nekaterih parketarjev ,da za 14 eur dobiš kvalitetno storitev je matematično ne mogoče.Z kalkulacijo vseh potrebnih materialov, lahko vsak sešteje in dobi znesek ,ki postavi v realnost situacijo.

Opažam,da se nekateri sami sebe oglašujejo,ker nimajo dela in pišejo takšne podlosti.
Upam,da bo uredništvo ukrepalo in uredilo zaščito tega foruma v smer zaščite pred zlorabo, ki se pojavlja.!

Jože J.

New Report

Close