Najdi forum

Brušenje stene

Mene pa zanima, če kdo ve cca ceno brušenja sten sobe + pleskanje (3,5 m x 3,5m). Povprašala sem enega izvajalca, pa mi je rekel cca 400 eur. Meni se to zdi veliko za eno sobo, pa me zanima je to prava cena?

Hvala in lep pozdrav!

Cena za delo katerega potrebujete je nekje takole:
bruenje 1 evro po kvadratnem metru
beljenje z Jupol clasik 2 evra po kvadratnem metru
pokrivanje tal pa 0.80 evra po kvadratnem metru
Ob predpostavki,ki je navedena,da imate sobo 3,5×3,5 to znese cca.40 kvadratov površine za obdelavo,kar pomeni,da bi vas delo stalo z materialom nekje okrog 130.00 evrov brez davka.
Lp

Miro matematika ti ni najboljša stran. Glede na cene, ki si jih podal pride m2 1+2+0,8= 3,8€/m2
Soba ima po njenih podatkih z višino stropov 2,6m (stene+strop) 48,65m2x3,8=184,87€+9,5%DDV (17,56€).
Ker pa lahko tako površino pobarvaš z eno kanto Jupola, ki stane 23€ bo slikopleskar požrl DDV na kanti jupola, ki je 4€ in bo narejeno brez računa. No ja pa zaščito v višini 4€ bo tudi šenkal.

Privatniki bi morali delati zastonj a ne? Jaz delam zastonj, z mojim materialom, na koncu meseca plačam prispevke, računovodjo ter vse ostale stroške, na mesec naredim 1000€ izgube in to je to, dela kolker hočeš. Itak so časi ko je vse zastonj. Pa lep pozdrav

New Report

Close