Brušenje parketa
Brušenje in lakiranje stane različno: od ca. 12 – 26€. Tehnike: kislinski lak (redki parketarji ga še uporabljajo zaradi določil o varstvu okolja in ni več kvaliteten, kot je bil zaradi znižanja vsebnosti formaldehida), poliuretanski laki (trdni, obstojni, prvi teden smrdi) in vodni (1 ali 2 komponentni). Ti so mešani s poliuretanom ali drugo sestavino (se ne spomnim). Mi smo slučajno dobili parketarja, ki prisega na poliuretanski lak, čeprav je samo delo z njim najbolj zahtevno in se ga parketarji zato izogibajo. Smo zelo zadovoljni. Če se odločite za vodni lak (Bona, Loba), mora biti obvezno 2-komponentni. Upam, da vam je odgovor v pomoč.
Tukaj je cel kup ponudnikov – pošlji jim povpraševanje: http://www.informacija.net/dom-in-oprema?t=ind
Tako boš lahko tudi primejala in dobila neko okvirno ceno.
Probajte tukaj. Se mi zdi kar ugodno: http://www.ekoparket.si
Rabim kvalitetnega parketarja pa pobrusiti in polakirati 2000kvadratov.Lokacija lj.
Cene na meil [email protected]
Pozdravljeni, brušenje, kitanje in lakiranje parketa z materialom, dobavo in montažo nizkih zaključnih letvic je 12 evrov/m2. To ker parket škripa je možno sanirati na več načinov, odvisno od trenutnega stanja parketa, od tega v kakšnem stanju je podlaga in kolik škripa. Ima primera kje sploh ni možno popravilo, in da narediš da ne škripa je edina možnost zamenjava parketa in podlage.ima primera kje so popravila možna ali se ne splača.
Cena popravila je odvisna od porabe materiala in od tega kolik časa rabimo za popravilo. Ob ogledu se naredi predračun in takoj se ve kaj se splača, kaj ne in kaj se lahko naredi.
Lp. Parketarstvo Todić
041 258 628
Pozdravljeni če parket škripa povsod je parket za zmetat vn če pa škriplja na določenih mestih se pa lahko sanira.Imam pa boljšo idejo ,da ne bo škripal več ker kar koli bodo majstri dali notri pa sanirali bo samo za določen čas potem pa bo začelo spet škripati. Tako,da predlagam za izmet parketa in ga lepo očistite in če se spodaj tramovi ali colarce(dile) se to vse privijači vse te dile in na ta dile gor pride osb ploščce se te plošče dajo na propen in se privijačijo iz vijaki in na te plošče potem položite ta parket na dvokomponentno lepilo in bo 100% za skos in ne bo škripanja. lp
Pozdravljeni!
Je tukaj gor kakšen parketar ali kako se že imenuje gospod, ki bi znal lakirat in brusit parket iz štajerskega konca?
Parket je položen ni slabo! Samo pobrusit in polakirat bi ga bilo najbrž potrebno! Zanima me cena za 10m2. Je dovolj, da se samo pobrusi in polakira 1x? Je treba še kaj dodatno postorit?
lp
Tudi mi smo ravnokar dokončevali našo hiško, kar pomeni tudi polaganje parketa… Vsem, ki iščete dobrega in UGODNEGA parketarja svetujem Mihata 041/811-336! Smo bili zlo zadovoljni s fantom, čeprav je mlad in smo bili na prvi pogled malce prestrašeni. Zadevo je spedenal super, in vsak ko pride gledat našo hiško takoj opazi naša krasna tla! 🙂