Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Bruhanje

Bruhanje

Pozdravljeni!

V nedeljo sem cel dan bruhala.
Zvecer sem sla na urgenco, kjer sem dobila infuzijo in dve zdravili (proti krcem in proti slabosti). Za domov pa se antibiotik – Primotren.

Sedaj bi vas, ker se nisem prisla do osebnega zdravnika, prosim, ce mi lahko poveste kaj pomenijo rezultati v krvi in urinu. Na kaksno vrsto bolezni bi to lahko kazalo. In ker imamo doma majhnega dojencka, me zanima tudi, kako se vse to prenasa.

Torej:
vrednost
S-CRP 30
U-Proteini, poE 2
U-Metilketoni 2
U-Urobilinogen 1
U-Levkociti 1
komentar sedimentu: Precej bakterij

Naj dodam se to, da nimam vrocine. Da se na splosno pocutim slabo -nemocno. Ceprav je z vsakim dnem boljse. Da mi je slabo le se obcasno, vendar ne bruham. In da me malo bolijo ledvica in pa mehur ali jajcniki, ne morem lociti.

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljeni!

Zdravnik, s katerim ste se srečali na urgenci, vam je predpisal zdravilo za zdravljenje infekcije sečil, ki jo potrjuje laboratorijski izvid. Infekcija sečil je omejena na sečila in se je vaš dojenček ne more “nalezti”.

Očitno je, da ste sočasno imeli še črevesno bolezen, ki jo v zadnjem mesecu zelo pogosto ugotavljamo med pacienti in ji v ljudskem žargonu rečemo “trebušna gripa”. Te se vaš dojenček lahko naleze, predvsem v primeru neumitih rok, oziroma kadar bi vaši izločki prišli v stik z njim.
Zdravnik vam je, da bi se čim prej pozdravili dal še infuzijo.

Verjetno se vaše zdravje sedaj že izboljšuje.

Lepo vas pozdravljam.

SREČNO!

Danica

New Report

Close