Najdi forum

brow. terapija

Hoj!
Sporočam vam meni prav ljubo novico: Najprej: da ne bo pomote, ne delam nobene reklame za kakšno firmo! Mogoče je še kdo preiskusil in se mu zdi, čuti kakšno izboljšanje? Namreč- ko sem se priplazila iz bolnice, mi je mož kupil magnofleks , ki ga daš na ležišče in na njem spiš. Res sem stestirala že vse mogoče protibolečinske čire-čare, v nič več ne verjamem, a povem vam, da sem po dveh tednih spanja na tej prevleki skoraj opustila berglce, hodim že kot žebljiček :-), bolečine pa so tako popustile, da mi 20.4. skoraj ne bo treba na operacijo hernije. po zelooo dolgem času spim celo noč. Tudi patronažni ni več treba vsako jutro pičit 3 inekcij, tablete pa sem zmanjšala na 4 na dan.

Še eno vprašanje! Znanka me je opozorila na brownovo terapijo, ki menda zelo uspešno pomaga tudi pri FM. Je mogoče kdo izmed vas to že preizkusil? Ravnokar sem prebirala o tej terapiji, zanimiva, najbrž jo bom med okrevanjem preizkusila. IMA KDO KAKŠNO POZITIVNO INFORMACIJO?

LEP POZDRAV!
mAYA

lep pozdrav!

Prosim, če lahko točno napišete ime izdelka “magnofleks” , da si lahko po internetu poiščem informacije.

hvala

Vesna

Prav: MAGNOFLEX
LP MAYA

Se mi zdi, da se pravilno napiše Bownova terapija.

Na tem naslovu je nekaj napisano o tej terapiji:

Pošlji oblikovano (10-04-05 13:25)

Pozdravljeni!

Lahko opisem izkusnjo z enkratnim tretmajem Bownove terapije. Ze poprvem tretmaju je migrenski glavobol prenehal. Priporocljivo pa je da se ta terapija opravlja veckrat, vsaj 10x. V opisih je navedeno, da tudi pri fibromialgiji ugodno vpliva na zmanjsanje tezav. Kaj vec bom lahko napisala po vecjih tretmajih.

Konec tedna sem bila na tecaju Pilatesa. Na moje telo je zelo ugodno deloval. Pocutim se bolje, bolecin v misicah je manj, telo stoji stabilneje. Naslednji teden me caka se en sklop, potem pa lahko znanje in izkusnje prenesem na clane drustva ce bodo zeleli.

Pozdrav, Metka

Pozdravljeni,

vesela sem, da se dogajajo stvari v pozitivni smeri, da smo aktivni pri odkrivanju novih terapij, ki bodo pripomogli k boljšemu počutju .Prav je da spregovorimo o njih, če nam lajšajo bolečine.

Metka mislim, da smo lahko veseli, če nam boš pripravljena posredovati znanje in izkušnje, ki jih boš pridobila na tečaju.

Lep pozdrav, Valerija

Se strinjam z Valerijo! Saj, jaz bi itak rada vse, zmorem pa tko majčeno manj, ampak pilates me zelo privlači, zanima in se bom z veseljem udeležila.
LP Maya
Ps: Ja, res je bownova, brez RRRR, nekak se mi je prtihotapu še r vmes, mejbi mi to lepš zveni, ne vem, vseeno hvala za opozorilo.

New Report

Close