Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Brokolin

Brokolin

Pozdravljeni!

Brokolin (izvlečki brokolija v kapsulah) naj bi zaviralno delovali na rakasta obolenja in krepili imunski sistem.
Zanima me, če ima kdo izkušnje z uživanjem tega dodatka v prehrani.

Hvala in lep pozdrav!

Izkušnje nimam, sem pa bila presenečena da ga prodajajo tudi v naših lekarnah- cena je znosna ok, 2.200 sit.

Pozdravljeni. Letos marca sem prvič zasledila informacije o zdravilu Broccolin v Nedeljskem. Zdravila so nas močno zanimala, ker moževa mama boluje za rakom na črevesju. Zdravila obstajajo v dveh variantah in sicer hrvaška in kanadska. Menda imajo hrvaška zdravila 8x več te “zdravilne substance” in se dobijo samo na Hrvaškem (cena je 145 kun). V slovenskih lekarnah oz. trgovinah z zelišči pa je menda na voljo ona druga varianta. O učinkovitosti tega zdravila in tudi zdravilne pijače NONI imam mešane občutke. Ob tem moram razložiti lastne izkušnje. Pri moževi mami so odkrili maligni rak anusa pred dvema letoma (junija 2000), vendar žal ne vem, v kakšnem stadiju je bil, vsekakor pa je bil že razširjen v črevesje in ga ni bilo možno operirati. Prestala je kemoterapijo in obsevanja in nekaj časa je bilo stanje kar zadovoljivo. Poleti 2001 je pričela uživati NONI (2x dnevno 0,5 dl). Konec leta 2001 so ji počasi pričele odpovedovati noge in se je gibala samo še občasno po stanovanju.Istočasno so je na CT-ju odkrili metastaze na pljučih. Naj še omenim, da je kar nekaj let bolevala za sladkorno boleznijo in povišanim krvnim pritiskom in se tudi ustrezno zdravila. Marca letos smo jo urgentno prepeljali v bolnišnico (onkološko) zaradi povišane temperature, zmedenega govorjenja, odpovedi nog, skratka, bila je samo še senca samega sebe. V bolnici smo med pogovorom omenili zdravila, ki jih jemlje in takoj so ji izmerili krvni sladkor, ki je znašal 2,1. Priključili so jo na glukozo in stanje se je malo izboljšalo. Istočasno je pričela jemati Broccolin (3x dnevno 6 kapsul). Prognoza za njeno življenje je bila ob odpustu nekaj mesecev. Ves ta čas je in še hodi na dom patronažna sestra, da ji meri krvni pritisk in sladkor. Sladkor in pritisk sta brez zdravil, ki jih je leta in leta uživala, ves čas v normalnem stanju in moje mnenje je, da so ta “čudežna zdravila” ozdravila te kronične bolezni, niso pa uspele zajeziti raka. Mogoče je bil že preveč razvit. Od 1. maja ni več vstala, do pred 14 dni je še sama malo “pomagala” pri previjanju, zadnji teden pa se ne premakne več, ne je več, popije samo kakšen požirek tekočine po slamici. Večino ljudi ne spozna ali vsaj ne odreagira, če že kaj spregovori, so to besede, ki v tistem trenutku nimajo nebenega smisla, ampak se vidi, da se ji vrti njen življenski film, vedno težje diha ….. Poleg Tramal kapljic je tudi na morfinskih obližih. Dobiva tablete proti slabosti in za odvajanje vode, ker se ji tudi voda zapira. Ves čas je odklanjala kakršno koli pomoč zunanjih ljudi pri negi, češ da ima hčerko za to. Včeraj je patronažna sestra ob njenem videzu dala mnenje, da jo čaka le še kak dan ali dva, mogoče en teden. In tako čakamo. Jana
Jure je pisal/pisala:
>
>
> Pozdravljeni!
>
> Brokolin (izvlečki brokolija v kapsulah) naj bi zaviralno
> delovali na rakasta obolenja in krepili imunski sistem.
> Zanima me, če ima kdo izkušnje z uživanjem tega dodatka v
> prehrani.
>
> Hvala in lep pozdrav!

New Report

Close