Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Broccolin

Broccolin

Pozdravljeni!

Lepo prosim, mi lahko kdo pove, če ob kemoterapiji lahko uživaš kapsule Broccolin? To je izvleček brokolija, ki naj bi bil antioksidant. z iskalnikom te teme nisem našla.

Pa še nekaj me zanima-uporaba preparat Active -H v času kemotreaoije. To je menda trenutno najmočnejši antioksidant na svetu. Vsebuje pa tudi Magnezij. Morda to kdo pozna in mi ve povedati kaj o tem?

Hvala

Broccolin lahko, FHES (Active-H) pa je ob samem postopku kemoterapije ODSVETOVAN, ker lahko zaradi svoje antioksidativne moci “razvrednoti” ucinek kemoterapije: pritegne njene proste radikale, jim podari elektron, s tem pa “zadovolji” njihovo energetsko potrebo po primankljaju in umiri poslanstvo nadaljnjega sirjenja po telesu in s tem samega nacina zdravljenja s kemoterapijo.

Ana

Tudi jaz ti odsvetuje jemanja active H med kemoterapijo, po končani terapiji pa ti bo zelo dobrodošel. Med kemoterpijo lahko delaš kako kuro s kinokiseki obliži (6 do največ 12 dni) s tem lahko razbremeniš organizem toksinov vendar ne posegaš direktno v celice, ker gre za čiščenje limfe preko refleksnih tock na stopalih. lahko si pomagas s kako drugo metodo rasztrupljanja, kot je žvrkljanje olja, klistiranje, pitje zeliščnih čajev (jaz sem takrat spila ogromno preslice) itd..
Brocolin nisem jemala ker mi je bilo rečeno , da bi morala res ogromno doze jemat da bi mi koristilo. SEm pa jemala alge spirulina.

Draga Rina9!
Zanima me koliko tablet Spiruline dnevno si zaužila? Kdaj- po jedi, pred spanjem, na tešče…? Katero vrsto kemoterapije si prejemala? Ali si Spirulino jemala med kemoterapijo ali v času premora med kemoterapijami?
Spirulino katerega proizvajalca priporočaš?
Za odgovore se ti zahvaljujem.
LP

uzivala sem alge spirulina platensin Hau od Allcura (Avstrija lekarne po narovilu ali Nemčija) – 3 krat po 3 in več , na tešče. Menda so sedaj dobre tudi AFA alge, jaz jih ternutno se testiram – dobijo se v Vi-da Studiu na Trzaski , ne vem ce se dobijo se kje v Ljubljani. Sicer pa sem ti vec pisala kar na mail in ti poslala tudi nekaj informacij o algah.

Kje v Lj. pa se ga da dobiti? LP;Karmen

Kaj pa Algea, kdo pozna?

New Report

Close