Najdi forum

Odločil sem si kupiti nov brivski aparat. Sedaj imam en star Braunov model, ki še komajda služi svojemu namenu.

Kakšen je philishave sistem, oglašujejo ga kot zelo praktičnega (lažje čiščenje) in enako ali celo bolj učinkoviega od “klasičnega”.

Prosim za praktične izkušnje.

Lep pozdrav

P.S. Tudi ženske so vabljene, da povedo svoje mnenje.

Mož ga ima že kakih sedem osem let in je zelo zadovoljen z njim. Čas britja je neprimerno krajši. Vem koliko časa se je oče mučil z običajnim Braunovim aparatom. Res je kar drag, ampak se splača.

Vem ker sem očeta brila kar nekaj časa, ker se sam ni mogel, ko pa sem ga obrila z moževim aparatom je pa bil zelo zadovoljen, žal sem ga z njim lahko obrila le parkrat, ker je kmalu potem umrl.

Super zadeva! Stari oče ga ima in glede na to, da so stari ljudje nedovzetni za novotarije, naj povem, da je več kot navdušen.

Se zahvaljujem za nasveta. Je pa zelo zanimivo, da sta se oglasili samo ženski, a vsi ostali moški pa uporabljajo britvice?

Lep dan

Hja, jaz uporabljam britvice, ja… ker imam precej močno brado in pri takšni je brivnik brez moči – vsaj brivniki, ki sem jih do sedaj imel, so bili takšni. Nisem pa imel nikoli kakšnega phillipsa s tremi glavami, ampak le 2 brauna – tista navadna – saj veš – podolgovata… 🙂

Jaz imam philija pa mi je kar všeč. Prej sem bil na klincah, s katerimi sem imel vedno vneto kožo. Zdaj pa se lahko brez problemov brijem vsak dan in tudi rezutati so odlični. Sam sem se dolgo odločal vendar mi zdaj ni niti malo žal. Imam pa ga kakih devet mesecev, enega iz te zadnje serije, ki imajo nastavitev za občutljivo kožo.
Lp

New Report

Close