Najdi forum

Potrebujem vaš nasvet in sicer me zanima ali kaj poznate ženske brivnike, vendar ne navadne temveč take ki izpulijo nezaželene dlačice? Ali jih katera izmed vas uporablja in kakšne izkušnje imate pri tem?Kje ste ga nabavile, kako se imenuje in koliko stane? Depilacija z voski se mi zdi zamudna, razne kreme pa so le kratkotrajno zadovoljive. Nedolgo nazaj je bila na TV reklama o podobni zadevi, ki je imela zraven tudi nekaj ledenega, kar naj bi blažilo bolečino pri puljenju.
Že v naprej hvala za vaše odgovore.

Brivniku, ki puli dlake se reče epilator. Jaz imam enga in sicer Philipsovega setinella. Kupila sem ga že pred par leti, tako da ti glede cene ne morem kaj preveč svetovat.Cene so pač različne, odvisno od zmožnosti aparata. Pobrskaj malo po netu…včasih pa pridjo celo prav tiste nadležne reklame, ki jih dobivamo popošti :).
Ti dam primer, ki sem ga našla na netu, na Mercurjervi strani:

Depilator, BRAUN, Silk Epil EE 1055

Cena: 12.257 SIT

Snemljiva glava, dve hitrosti, rotirajoča mikro kolesca za blaženje bolečine, v toribici, Silk Epil hidratantna krema.

Zaspanka hvala za tako hitro informacijo,zanima pa me ako si kaj zadovoljna z njim, ali so rezultati isti (ali je toliko močan, da res vse spuli) kot če bi uporabljal recimo vosek?

Kako sem jaz zadovoljna z njim? Hja, lahko bi bilo boljše, se mi zdi.
->Dlake so res tanjše, se pa začnejo vraščat in to je smotano.
->Boleče je samo na začetku, pol se navadiš. OK, stegna so izjema. Tam boli vedno.
->Meni se zdi, da dlake zrastejo prekmalu-po enem tednu.
->Tudi če se ti zdi, da si vse pobrila, boš ob ugodnih pogojih in ob najbolj neprimernem času opazila, da si nekje izpustila kakšno dlakico :(, kar me jezi

Ne bi mogla primerjat voska in epilatorja, ker voska ne uporabljam (no, enkrat sem poskusla). Moram pa priznat, da bi epilator takoj zamenjala za vosek, če bi bil vosek cenejši. Vsaj za epilacijo dlak po stegnih.

Ne vem, to je moje mnjenje, moje izkušnje,..Naj še katera kaj napiše.

odkar poznam te naprave, prisegam nanje in se zahvaljujem tistemu, ki jih je pogruntal. Bolje je od voska ali krem, ker ni packanja.
Moje izkušnje:
– najlažje in najbolje se depilira po kopanju
– po tanjših delih kože je res malo boleče, vendar se mi zdi, da se koža (ali jaz) sčasoma navadi na občutek. Če se depiliraš 1x na teden, tudi zraste ne kaj dosti v tem času. Pa še boli manj.
– kar se tiče vraščanja dlak. Če se masiraš z olji, oz. skrbiš za noge z masažo se tudi tega problema znebiš.
Od Philipsa obstaja tudi samo z eno hitrostjo, Big bang ga je imel za 6 tisoč.

ja jaz imam tudi silk epil samo…sej je ful v redu zadeva,ampak zared tega so mi zacele pokat kapilare, in sem rajs nehala. tolk da je odvisen od cloveka, kermu pase kaj bolj in kermu mal manj.

epilator je boljši od voska samo zato, ker ni zamudno in ni packarije, ampak ima pa kar nekaj slabih lastnosti: povzroča vraščanje dlak (ni mi jasno, zakaj se to pri vosku ne dogaja), bolečine se sicer s časoma navadiš, ampak še vedno boli in dlake kar hitro zrastejo.

Dlake se vraščajo zato, ker epilator zavrti koren dlake, ta pa ob ponovni rasti zraste pod kožo

predlagam eno dobro kremo proti opeklinam in brener 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close