Najdi forum

britje muce

Full me ma da bi si jo obrila pa ne vem kako se tega lotit z brivnikom, klinco kremo….

POMAGAJTE!!!!!

Pridi k meni pa ti bom pomagal

Megaboy, vedno pripravljen pomagat dekletom v stistki.

Sama dobrote te je, res :-))))))))))))))

Tejča, če tega ne boš izkoristila potem ….

Lp, Mišek

>>””Sama dobrote te je, res :-))))))))))))))””

Jaz se tega lotim kar z britvico. Včasih malo pomaga mož, ker sicer, če tega nisi vešča, se zna kaj hitro zgoditi, da se porežeš. Mojemu možu je to v veselje.

Najbolš bo s klinco ker brivnik cuka.
Sam previdno!!

Lp

Jaz pa bi to naredila z depilacijsko kremo, ali je katera to opravila že s d. kremo in katera d. krema je okej, da ne bi prišlo do kakšnih vnetij? Ker tudi mene matra, da bi naredila možu presenečenje za novo leto!

Poizkusi z depilacijsko kremo Veet. Zraven dobiš še podepilacijsko kremo in “lopatko”.
Je kar v redu. S klinco sem pa samo enkrat eksperimentirala. Pa ne priporočam.

L.p.

Fantje, kakšne muce so vam všeč?
– čisto podepilirane
– ali vam je bolj všeč, da ima deklca tut malo kocin, tako kot jih je dobila od mati narave???
LP

Ne se mi smejat, ampak jst mam pa mal drgacno metodo. Men ful ustreza, ce namesto npr. brivske pene uporabim Subrino in si pol pobrijem z britvico. Pa mas pol tud ful mehko in gladko kozo “tam okoli”. Pa nc ne pece. :)) Res! Ampak pazit je pa jasno vseen treba, da se ne porezes. Poskusi!
LP!

Ravno dons sm si noge z uno depilacijsko peno od Veeta. Pa mi ni vsec, je britvica bolj ucinkovita. Pa se pece. Tko da si ne predstavljam, da bi uporabla depilacijsko za bikini linijo alpa se kej vec. Se mi zdi, da mi prevec ziritira kozo. Z britvico v smeri dlak gre cist lepo, ko je pa konc pa dam gor navaden otroski puder pa ene take spodnje hlacke, da se ne ribajo v kozo (boksarce). Nc ne srbi, nic ni rdecih pikic. Odvisno, kako ti koza prenasa vso to kemijo. Najboljs, da probas, samo drzi se navodil na kremah/peni.

Men se zdi, da je boljše striženje kot čisto britje. Ne skeli, ne srbi in ne pika. Lahko pa rata lepa frizurca. :))

Čisto pobrita ni v redu, ker izgleda kot dojenčica. Lepše je, če je ob straneh gladka, v sredini pa črtica ali kakšna druga forma.

ojla!!!

jest najprej postrižem dlake na ustrezno dolžino z škarjami, nato pa vzamem v roke žiletko……..bikini del ni problem…….okoli sramnih ustnic si pač pomagaš tako da čepiš……..najbolje nad bano……………..ne pozabi na žensko peno za britje, ustrezne britvice………..in obvezno kremico po britju……….

Tko!
Rina

Z depilacijsko kremo lahko samo po vrhu, spodaj ne preveč. Po mojem je najboljše, da se obriješ z britvico in peno, potem razkužiš z vodico po britju (lahko od moža!) in se namažeš z mastno kremo. 100% bo potem v redu, brez pikic. Čeprav vodica po britju, če je alkoholna svinjsko zapeče.

Probaj si spulit s pinceto, baje da se takrat cirkulacija krvi čez spodnji predel močno poveča.

PS Pa če boš to nardila, si daj kakšen svinčnik med zobe.

Jst se depiliram tam spodaj in nimam nobenih problemov (pikic, srbenja, pekočine…) Na začetku je blo mal stranskih učinkov, ampak po parih depilacijah se koža navadi in po njej ni nobenih slabih stvari. Priporočam Veet Sensitive, po depilaciji pa kak masten losijon ali baby olje od Johnsona (jst kar oboje).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close