Najdi forum

britje moški

mene če se brijem z mach 3 in Co. me vedno boli. nameravam si kupiti električni brivnik ima kdo kakšne izkušnje z njim, ali manj boli in če je po britju koža močno razdražena??? (britje mislim po obrazu da ne bo pomote)

:)))))))
dobro da si napisal po obrazu :))

Meni osebno bolj paše (za kožo), britvica kot pa aparat za britje. Po britju z aparatom mam kožo bolj razdraženo, kot pa z britvico. Morem pa obvezno met peno za britje, ker po vsem drugem me koža peče.

Probaj pa boš vido, mogoče bo tebi bolj pasal aparat (za kožo na obrazu se razume :))))))

Philishave ja zakon pri krajših dlakah,drugače je pa tudi Bic v redu.
Lp
Sp

Jaz pa mislim da je zadnji čas da se pobriješ pod pazduho ali vsaj pristrižeš dlakice…….in če je tvoji partnerki všeč tud v intimnem predelu…
Tko!
Rina

Rina pa mi se pogovarjamo o dlakah na obrazu :)))))))))

Tudi jaz sem bil po britju z britvico bolj podoben mesarskemu klanju kot pa obritemu moškemu. Kožo sem imel zelo razdraženo in bril sem se lahko samo dvakrat makismalno trikrat na teden. Pred dvema letoma pa sem pričel uporabljat električni brivnik in koža ni več razdražena. No ja, če se predolgo drgnem, ker so dlake predolge, potem se pojavi razdraženost, drugače pa ne.
Lahko ti rečem samo poskusi. Res pa je, da bo malo drag špas, če ga boš kupil in ugotovil, da si na istem.

se strinjam.
vcasih probam z britvico pa mi je pol vedno zal, ker dobim izpuscaje, kljub temu, d uporabljam dober brivnik, peno, kvaliteten balzam itd.
ne vem, meni osebno pase brivnik. je pa pri tej stvari tako, da se ne splaca sparat pa vzet poceni varianto, kar spet pomeni, da se zna zgodit, da bos brez veze dal 30, 40 jurjev pol pa ugotovil, da ti to ne pase.
mogoce si probaj pri kom malo sposodit eelektricnega. jaz sem ga recimo fotru parkrat ruknil in bil zadoovoljen. pol pa sem si kar svojega takoj kupil. brauna.
drugace pa je philishave lahko tudi dober. pac malo drazjega kupi.

kateri brivnik mi priporočate mislil sem onega od philipsa hq 8894 ali nekaj takega (james bond)

Kaaaaaaaaaaaj morem če vedno na najslajše pomislim !!! 😉

Tko!
Rina

;)))))))))))

To mi je všeč

S še tako dobrim brivnikom ne boš nikoli lepše obrit, kot pri britju z britvico. Kožo je potrebno dobro navlažiti oz. zmehčati (kupi si kakšno kvalitetno peno – ta boljše so v majhnih tubicah okol 4000 sit)!
Pa britvice je potrebno seveda pogosto menjati.

Sem se mal pozanimala pri mojem frizerju, ki vse to obvlada.
Aja pa še posebni čopiči obstajajo za nanos pene in kot že rečeno mehčanje kože.

LP

mam nove klingice in dobro peno, ampak če imaš preobčutljivo kožo tudi to ne pomaga.

Mach 3 je za mene predivji! Uporabljam Sensor excel, pa dobro peno. Brivnik ne pride v poštev.

lp R.

Hojla! Kar se tiče električnega brivnika je čist super, je pa res da se ti mora koža nanj navadit. Imam čist navadnega Philipsa, ki sem ga v Šparu kupu v akciji za 9.000 SIT in me že 2,5 let vsako jutro razvaja. Moraš pa se briti, preden si zmočiš obraz, ker s tem omehčaš dlake, pa predolge ne pustit. Lep pozdrav! S..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close