Najdi forum

Britje jajck

Meni je vseeno, če je ženska spodaj kosmata al ne. Pravzaprav mi ni všeč, eč je čist pobrita, ker pol zgleda ko mala punčka.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

glih to sm hotu vprašat zate a si ti nova al stara z novim nikom?
malo se predstavi kdo si.

Pobrita jajca so kot pes brez zob…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Hehe, ti pa hudo izkušen, da sprašuješ, kako bi si ga povečal :))))

Slaba izkušnja… niti ne, samo večina do zdej jih je bla presenečenih, začudenih, enim je blo smešn k sem povedal pa tko… niso navajene, pa je tko mal glup filing – no sej sama praviš kako si prvič reagirala :)… sam pol so pa zadovoljne zelo 🙂

Ma gostek..ne sekiri se…jst bi ga vlekla :))))

Zame mora bit moški kosmat . Pobrito mi ni všeč.
Pač stvar okusa.:))

LP

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želje uresničile.

Aja a pol daš še za probat :)))))

:))) Sej dokler ne probaš, dejansko ne veš, v čem je fora, ne.

:)))))

Jaz si samo malo skrajsam…. Moka mi je rekla, da je bivsi mel skoz obritga, pa pa razne frizurice in ji ni blo prevec vsec.

Pozdravljen/a.
Osebno rajži ližem kožo, kot sramne dlake, zato sklepam da ste ženske istega mnenja, torej brit. Si pa ne z žiletko, ampak z mašinco in nič ne srbi (brez nastavka).
Archangel

Be the change you want to see in the world!

Ma kaj najlepse je vidit lepo spodi vse obrito z jajckim vred ne pa kocine ga vrijem ze 15 let od 15leta naprej pa ni govora da bi jemo kosmat spodi in tudi pod pazduho ne

Mojadva, tako mož kot ljubimec sta oba obrita po jajcih in okol korenjaka. Men je to ful fukiš, tudi za prelizat je bolj fajn, kot vse kosmato. Ljubimec začetka ni bil obrit, pa sem ga nahecala, da se je obril, ne boš verjela, tudi njegovi ženi je to zelo všeč 😛 haha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close