Britje jajck
Se podpišem pod tvoj post K! :)) Ker res ni logike, sej pa se vsak brije zaradi higiene in estetike!
glej tea…lepo sem povedal da samo razpravljamo, na nikogar se ne spravljamo, ki je povedal svoje mnenje…ne vzami vsake opazke, ki je večinoma mišljena v šali kot napad na tebe…sicer pa maš prav, škoda besed o takih stvareh, raje povejmo kaj drugega…BtW nism najstnik…
ok,jest tut ne!
jaz bi se tud pobril pa ne upam…srbi, pece…mazem, derem praskam se…
pa za jajcka me skrbi, da se neb porezal…! Wilkinson pa je opcija ja!
lol
Mi ne pade na kraj pameti, da bi se obril po jajcih in okoli spolovila.Bi izgledal prekleo smešen, dlake po trebuhu, pa po prsih, okoli kurca pa nič??..
Srbi… mogoče prvič in parkrat, potem pa ne več… porežeš… ne, samo previdno…. mach3 je moja izbira in gel za britje – ni težav…
ojla
moj tip se čist obrije z mašinco,in je kul.Pa pri sexu oba bolje uživava,ker pač tud bolje zgleda.Pa ko ga dam v usta mmmmmmmmmmmm ,ful dobr.
Moj tip si brije jajca in je ful dobro! Super je sexat, če sva oba pobrita pa še oralni sex je toook boljši! Le pogumno!
Zanimivo je brat ženske odgovore :)… prisegel bi, da nazadnje, ko smo mel to temo, so vse zatjevale, da se tip nima kej brit, da je to smešno in da mora bit poraščen… 🙂
Jaz že od vsega začetka trdim, da je to edino pravilno, da se tud moški brijejo, ker sem takega mnenja že dve leti!
Zakaj? Slabe izkušnje? :))) Jaz tud priznam, da mi je blo malo čudno takrat prvič, ampak tega je že kr dolgo nazaj, pa takoj sem ugotovila, da ima ta zadeva same prednosti. :))) Sicer pa je zdaj že kr neka moda, da se moški brijejo, moji kolegi se po novem vsi brijejo, še oni, ko si ne bi mislil. Aleluja!
Ja, pravijo da ***** zgleda večji, če imaš vse pobrito. Ampak , kot rečeno, jaz bi si pol moral pobrit še trebuh, pa po prsih…to pa je malo preveč pedersko za mene.
Viš, ne vem, zakaj tak razmišljaš pa sej nisi edini, ampak to ni pedersko, res ne! Mogoče je včasih blo, zaj pa več ne.
Kaj, naj se pol po celem telesu brijem, pa še roke, noge? da bom ko dojenček? Pol pa najboljše, da se začnem še v roza oblačit.
:))))) Si te kr predstavljam! :))))))))))))
Pol bi bil pa Spiderisima! :))))
Ej, noben te ne sili, noben ni reko, da se MORAŠ brit! To je čist tvoja stvar, jaz sem samo svoje osebno mnenje povedala, da mi je to ne samo fajn, ampak kr mora bit. Tebi tud ziher ne bi ravno najbolj pasalo, če bi naletel na eno žensko, ki ne bi bla obrita, pa bi bla pune kosmata. Nategno bi jo vseeno, valjda, to vem. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.