Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Britje – da ali ne?

Britje – da ali ne?

Hvala bogu ena normalna ženska v tej debati. Kao, da če je zdej po vseh glupih najstniških cajtngih napisano da se je treba brit tut dol, se pa vse babnice res brijejo. Lohka rečem, da ste totalno brez možganov, ko se tako podrejate nekim neumnim foram iz cajtngov. Brile so se včasih samo muslimanke, ker jim to zapoveduje vera, zdej je pa to kr nek blazno nor hit. Dejansko je vse skupej že na meji pedofilije če si deci želijo pobritih intimnih delov na ženskah. Rečem lahko le to, da ste vse skoz v podrejenem položaju, ker se brijete tam, pa po nogah, ker je to decom všeč, pa suhe morte bit zato ker oni tko hočjo, pa lepe morte bit zato…, skratka, tko da se boste skoz podrejale decom ne boste nikol samostojne in enakopravne. Sama sem najprej zadovoljna sama sabo, pa ne tako da se ravnam po tem kar pravijo deci, pa lahko dobim vsakega ki ga hočem. Pa še bolj zanimiva sem očitno ker izstopam iz povprečja, ki ga pač tvorite tiste ki se podrejate nekim foram!!!

Isa, jaz se ne depiliram po intimnih delih zato, ker bi bilo tipom všeč (vsem najbrž tud ni), tudi ne zato, ker bi v cajtngah pisalo, da se morem, itd., ampak zato, ker je meni tako bolj všeč kot pa šuma tam spodaj. Pa tudi noge si brijem zato, ker so meni veliko bolj všeč gladke noge.
Čisto enakopravne pa ženske ne bodo nikoli, ker večini očitno tak paše, oz. jim paše, da jih tipčeki razvajajo, da oni pecajo, itd.

A pol si ti ne depiliraš nog in pazduhe?
No, če se sama sebi zdiš bolj zanimiva, zato ker si kosmata, pa tudi ok. Meni se ne bi zdela.

Lp

Ne vidim razloga zakaj bi se bril spodaj… sej nimam poraščenga ku*ca, ampak okoli njega… :))))))

No zdej vidim da ne samo da berete, ampak vidim da celo zelo šlampasto berete.
Problem draga moja Sinthija je v tem, da smo se vse začele brit po nogah zarad decou. Jest sm to nardila pred 10 leti, pa verjemi sploh ni blo potrebno. Ampak takrat so že na veliko propagiral lepe gladke noge, kot vrhunec lepote. Kaj se je zgodilo? Fantje v razredu so začeli pri telovadbi gledat in probavat naše noge- al kej pikajo al ne?! Zgodil se je to, da smo si pol vse punce začele brit noge, ker je blo to IN, dost jih ma pa zdej zaradi tega velike probleme, pa jih mogoče sploh nebi imele, če se nebi podrejale nekim glupim foram!!! Hočem povedat to, da naj dekleta pomislijo preden naredijo nekaj samo zaradi trenutne IN varijante, pa zato ker je to fantom všeč! Mislim da bi morala vsaka ženska najprej poslušat sama sebe in ne drugih, ker prej ko se bo sprejela naravno, prej si bo omogočila normalno življenje. Kakšna igrica kdaj sploh ni problem, veendar gre zato, da se vse popolnoma brezglavo podrejajo/ te nekim trenutnim štosom, s tem pa izgubljate lastno identiteto, ki so vam jo v zibelko položili starši in narava. Govorim na splošno in ne o fori z britjem po nevem katerih delih telesa. To potegne pol za sabo še vprašanja, kot so” Ali sem predebela ko pa imam pri 170 cm 45 kg? ” in podobno. Sicer pa si malo poglej vse forume kjer postavljajo vprašanja mladi pa boš ugotovila, da se več kot očitno ukvarjajo/ te samo s spreminjanjem lastne podobe na nenaravne načine, ko pa nastanejo resni problemi, pa postavljajo/ te prav neumne vprašanja, kako sedaj to popraviti. Sem absolutno ZA, če je stvar res moteča, kar pa za dlake po predelu spolovila nebi mogla reči. Pa če bi jih odstranjevali res iz higijeničnih razlogov bi stvar razumela, ker je pa zdej u modi, da se delajo nekakšne frizurce, sevede “kako si lohka tko zanemarjena in nimaš irokeze na pikici”, to mi je pa mal pretirano!!! Mati narava je že tko poskrbela, da če se redno umivamo ni stvar nič nehigienična! Frizurce po spolovilih pa draga moja prinesejo več problemov kot koristi, namreč tisti mozolčki ki se naredijo po britju, če že ne takoj, potem pa sigurno drugi dan, ko se moreš spet pobrit, kažejo men na vse prej kot pa na neko blazno higijeno! To je men še zmeri samo neka mladostniška norost, ker se pač mladi hitro podajajo v sex. Razne frizurce, seksi perilo, razni seksualni pripomočki…, pol pa postavljajo zaskrbljena vprašanja v forumu pri dr. Pušenjaku, kdaj in kje narest abortus!!! To, draga moja je pa rezultat teh neumnosti! Ti Sinthija se pa kar brij če misliš da je tako bolje pa tudi vsi ostali, želela sem vam samo pokazat kako tečejo stvari če se jih ne kontrolira. Vem le to, da sem delala na urgenci- pred leti in ko tja pripeljejo takšne in drugačne primerke “odštekancev” padajo komentarji zdravnikov. Premisli, pa ni ti takoj treba napast z vso energijo tega kar sem napisala. Premisli pa boš videla, da imam v marsikateri stvari prav!

Popolnoma se strinjam s tabo, vendar pa sem to ugotovila žal prepozno, ko so posledice trajne in se ne da nič več popraviti (neuspešne, ponavljajoče se plastične operacije)
Ful mi je žal, da sem se spuščala v take tvegane posege zaradi fantov, zdaj pa imam sranje, pomislila sem celo na samomor.

Ja tudi meni je žal, da prihaja do tega. Kot praviš je zate prepozno, upam pa da se bodo nekateri kaj naučili iz tega! Takšno obnašanje, v glavnem povezano s seksualnostjo je na žalost produkt sodobne družbe, ki vidi samo ideale, obenem pa seveda podrejanje, ostali pa so prezrti in nepomembni. Meni pa vse to deluje zelo plehko in izrabljeno. Vem da sem se rodila lepa- na svoj način, da bi se pa sedaj podrejala novemu tipu lepote, se mi pa zdi totalno neumno. Sem unikat, tako kot vsak na tem svetu, podrejanje nekim normam pa je ravno zato popoln absurd! Ravno to da smo drugačni, različni, dela svet pisan, zanimiv! Da bi si sedaj izstradala telo, ga poslikala z tatoo-ji, prebodla z uhani, si sfrizirala tamalo…, skratka šla kar naga po cesti in to pokazala se mi pa zdi že prav izrojeno!
Dlake!!!!!!! Groza, ali bomo sploh preživeli!!!! Ja seveda nisi seksi če imaš dlačice ki niso pobrite v eno tanko črtico, ali pa če gledajo ven iz hlačk!!!!!!! Groza!!!!!!!!!!! Gnus!!!!!!!!!!! Ogabno!!!!!!!! Kaj takega??? Prou neokusno in vse tiste, ki so takšne so neokusne, neurejene, niso IN, skratka katastrofa! Dejmo jih izločit!!!!
Kaj naj rečem na vse to? Bolno!!!! Pustite biti drugačni in ne postavljajte stereotipov, sploh pa ne o lepoti. So pa že Rimljani rekli, da se o okusih ne razpravlja!!!

In kaj so te posledice?

lp muteman

ha ha kaj si se razpizdila. ves kaj ti povem sinthija je zate zakon!
meni ti zihr pa se mnogim drugim ne bi bila všeč če si kosmata pod pazduho pa nogah pa tam spodaj. če tako toleriraš svoj kompleks ker si kosmata je to tvoj problem. fuj kako neki moras biti smrdeca pa take majce z flekom pod pazduho ej daj da ne kozlam slucajno. da ne govorim o gomazenju tam doli fuj. ne štekam kermu tipu je to lahko všeč. in sinthija ti je lepo povedala da je njej všeč če ma obrito muco in če ji je to všeč ji ne tupi v glavo da to dela zaradi tipa.
raje dotupi sebi kaj drugega. aja mimgrede meni se zdi da ti sploh nimaš tipa in ga ne moreš dobiti

veš kaj razlika med ponavljajočimi plastičnimi operacijami ne vem česa pa britjem pičke je pa zelo velika. ne govori traparij tukaj.

Očitno tvoj IQ ne presega dolžine tvojga obritga organa!!!

Sej ti je “žrtev lepote” napisala, kakšne so posledice. Kar se pa tiče britja po delih telesa sem pa že nekajkrat napisala, kaj je narobe s tem. Poleg tega pa pol vse pika. Sama pol raje hodim na depilacijo, ker je učinek vsaj tri tedne. Postopek pač ni primeren za predele spolnih organov. S tem bi rada odgovorila še “fantu”, ki misli, da sem vsa zaraščena. Napaka-fant!!! Pravim pa, da je bila neumnost, da sem s tem sploh začela (zaradi decou), ker dlake sploh niso bile vidne, zdej je pa treba to delat ves čas!!! To je posledica!!! Pa še tista, o kateri sem že prej pisala- to je odvisnost od mnenja drugih!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close