Britje – da ali ne?
Prosim vas – fante in punce, za mnenja in izkušnje o britju po intimnih delih. Ali to počnete fantje in punce? Ali se sami brijete ali vam pri tem pomaga parnter? Ali je to zaradi estetike in higiene? Ali so pri tem tudi kaki drugi užitki? Koliko vas to počne? Kako pogosto? Ali pobrijete vse dlakce, ali jih na kakšnem predelu kaj pustite ?
Hvala za morebitne posredovane izkušnje:)
Lp. A.
Ne, niti slučajno si ga ne brijem, niti ne strižem.
Haj, Alijana!
Malce si morda za časom, to naj bi spadalo k splošni urejenosti, pravijo… Pa tudi – prav lepo je včasih videti, kako presenečeni so partnerji.
Glede “frizurc” pa – sto ljudi, sto čudi. Torej – veselo na delo in čimveč eksperimentiraj!
Srečno!
Pobrij se. Jest si sploh ne predstavljam, da ne bi bla obrita. Men na ženski ni všeč, če je čisto, vsaj ksna črtica mora ostat.
Glede britja tipov sem pa absolutno proti (razen seveda po obrazu:)
Se strinjam z ajdo…vsaj meni se zdi da je “kosamtinstvo” že zdavnaj “iz mode”…Nevem no, če se postavim v kožo moškega mi sigurno ne bi blo fajn rit po pragozdu, veliko lepše in užitnejše je spedenano, pobrito, lepo oblikovano mednožje. Pa še higienično je bolj, vsaj meni. Frizurce pa itak – eksperiment 🙂
Glede moškega britja..obraz more bit lepo urejen, pa nujno odstranjene dlake na hrbtu! Pa čim manj ljubavnega tepiha….Ostalo pa nej ostane 🙂
higijene? odkar obstaja človeška rasa so spodaj kosmate..se pravi je to fabrško že tam?
Mene pa do golega obrite pičke ne privlačijo. nekaj mora ženska imeti med nogami; vsaj kakšen trikotniček. To je potem tako fajn pošlatat, če je čist obrita, pa je kot da bi z neko malo punčko seksal.
Ne vem zakaj iamte danes punce fiksno idejo, da tamala “mora” biti obrita. In niti slučajno ne drži, da s evse punce brijejo do golega. Bil sme eltos na nudistični plaži (kot vsako leto) in komaj sem videl kakšno mlado punco s čisto obrito pi..
punca mora biti obrita logika in še kaj.
Še na misel mi ne pride, da bi morala biti moja tamala po modi. Kot da nimam svojega lastnega okusa in želja. Enkrat sem si jo obrila in če tega nisem delala vsak dan je bil tak občutek kot pri moški bradi če si je ne brije. Nevem, če imate reden seks ampak meni je partner rekel, da ima občutek kot da se liže z dedom.Komaj sem čakala da so dlake spet zrasle. Nevem kaj ima to s higieno saj se redno umivam. Se pravi če bi hotela biti čista pri glavi bi morala imeti plešo. Moja tamala je kosmata na veliko veselje moškega in mene.
pri glavi pač ne lulaš in nič ne teče iz nje-razni sokovi itd.
očitna razlika kaj?
razen če maš luknjo v glavi ha ha
Tkole,bom jaz povedu:-)…. Ženske, morajo imeti obrito,vsaj okoli sramnih ustnic,fajn pa je,da se tud navrh stanjša malo.
Moški,je pa tud fajn,da imamo pobrita jajčka,ženske,ki so to probale,tko pravjo:-).
LP
Tisti, ki je rekel, da ima nekdo luknjo v glavi??? Verjetno ni še ničesar poizkusil. Zame je to stvar partnerke in kako se ona odloči. OBOJE JE FAAAAJJJN ČE JE SPUCANO!!!
Papi že ve(š) ;))))
danes sem v DELU brala, da je to sedaj v modi….sploh pri ženskah….odstranit vsako najmanjšo dlako…tudi tisto na mezincu na nogi….menda naj bi s tem poizkušali zbrisati mejo med žensko in moškim…..no ja….jaz pravim….kot komu paše…..je pa v prvi vrsti pomemno, da ne moti tebe……
se moram kar nasmejati…… Kaj pa pravite na zeloooooo dolge moške dlake med nogami????? Mene motijo….
Ne treba mi šuma, treba mi muškarac :)))
juhuhu to ! vsako najmanjso dlakico pri dekletih seveda:).vsaj ena k me razume. kaj ti si cisto “gola”?
Jaz se brijem, ker mi je tak lepše in boljše, pa bolj estetsko in higienično tudi. Pa tud kakšne minimalistične ali pa čipkaste tangice pol tud veliko boljše izgledajo, kot pa če je neka šuma tam.
Pri tipih pa mi je tud bolj všeč, če so po jajčkih zdepilirani oz. imajo vsaj pristrižene dlačice na intimnih delih.
Lp
Pozdrav,
Ker je večji del sexa predigra sem tudi jaz pristaš urejene muce in tička. Spodnja ustka morajo biti pobrita (boljši okus), tiček pa mora sijati v svoji lepoti , ne pa, da se partnerka najprej naje dlak…
Mislim, da ne obstaja moški, ki bi rad žensko s pragozdom 🙂
Pa srečno naprej!
xena, tudi jaz sem že slišala za to “teorijo”, a malo bi te popravila – ne gre za to, da se zabriše meja med moškim in žensko, ampak nasprotno – da se ravno vzpostavi ta razlika oz. meja. Ker če sta oba poraščena, ni razlike, če je pa ženka brez dlak, pa s tem na nek način poudari svojo ženskost, ker se tako bolj razlikuje od moškega. Pa še ena teorija glede tega (mislim, da so razlagali v dokumentarcu na Discoveryju te stvari, če se ne motim) – da če si ženska odstrani dlake po preostalem telesu (npr. noge, roke…), bolj pride do izraza tista poraščenost spolnega značaja – torej na intimnem predelu – če pa je povsod poraščena, pa se v bistvu “zlije” vse skupaj in so tako manj poudarjeni njeni spolni znaki. Tako da se vse skupaj zdi kar smiselno, če pogledamo s tega antropološkega vidika.
Forum je zaprt za komentiranje.