britje
Zanima me kolk od vas moških se brije pod pazduho?
Jaz sem se včeraj pobril ( na prigovarjanje punce da je lepše in bolj higienično.) danes pa riba ko hudič!:-) Kaj naj naredim da nebo ribalo, ker ne morem okol hodit ko da sn pol Maribora dol vdaro!
po mojem se fantje ne moremo briti pod pazduho, ker imamo premočne dlake – posledice si občutil.
Jaz isto; enkrat sem se obril, na prigovarjanje mame, ko sem bil ene 15 let star, je rekla da preveč smrdim;pa je ribalo ko hudič. Nikoli več, raje pač malo več dam na osebno higieno.
Naslednjič raje samo pristriži zadevo s škarjicami. Jaz to občasno naredim pa me nič ne riba. 🙂
Spider kak te ne :)) Jaz se brijem vsake 3 dni pa je bil mali problemček samo prvič pa drugič pol pa se navadiš pa nič ne pika. Zdaj sploh več ne morem brez tega ker se butasto počutim:)
LP, miki
Počaki, da ti še enkrat zrasejo, potem pa si jih rajši popipaj s kako pinceto. Al pa namaži z neostikom, počakaj da se posuši, potem pa naenkrat na hitro potegni.
Stari samo nea reči da se še spodaj briješ:-)
Popipaj s pinceto :))))))))))) To si lahko dopust vzameš :))))))))
LP, miki
Pa še pred tem lokalni anestetik špikneš…
Ah, ja, seveeeeeda…. moške bolj riba – a mislite, da žensk ne na začetku?
pa vseeno potrpimo, tako kot je miki lepo rekel, enkrat, dvakrat malo zbada, potem pa nič več, je pa vsekakor bolj higiensko in estetsko, ne glede na spol (nič kaj estetsko ne izgleda pri moškem grmovje, ki mu raste izpod pazduhe… :-(). Sicer pa se te dlake po debelini ne razlikujejo pretirano po spolih, saj tudi pri ženskah niso ravno povsem tanke, tako da, učinki so podobni.
Bejž, bejž, punca. Taprav dec mora met dlake kot se šika. Pa še mal po rokah, pa po prsih, pa zlato ketno pa mal trebuščka…
Ha, ha, ja, potem pa se “taprav dec” sprašuje, zakaj ženske bežijo od njega… :-)))
jaja pa kje ti živiš :)))
LP, miki
Jooooj ste fantje občutljivi :))) Vsega se navadiš…parkrat pika, srbi…pol se pa use poštima. Sicer pa je za tipa res že dost da si jih malo pristriže in skrbi za higieno…Če ne že preveč na Sestre potegne ;))
A ste vi vedeli, da se plavalci pred velikimi tekmovanju pobrijejo po celem telesu? Samo, da bi bili hitrejši!
:)))))) Se strinjam!
A se ti briješ Don Vito?
Brijem se ne, čeprav sem razmišljal.
Si me pa nasmejal s tvojim zadnjim stavkom :))))
lp matej
Citiram Blondy: —–Sicer pa je za tipa res že dost da si jih malo pristriže, uredi in skrbi za higieno…Če ne že preveč na Sestre potegne ;))——-
Eh, dolge dlake se mi gabijo :((
:-))), mhm, tale Vito je pa urejen dečko :-))). No, a si že razbral letnico?
Forum je zaprt za komentiranje.