Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Brita – vrč za filtriranje vode

Brita – vrč za filtriranje vode

Kaj mislite o vrčih za filtriranje vode – Brita, ki so ta teden v akciji v Šparu in Leclercu. Sem že pred časom razmišljala o njem, pa me zanima kako se stvar obnese, če jo kdo že ima. Imajo 2 velikosti, tisti za 2,4 l vode se mi zdi za vrata hladilnika, kjer je običajno še kakšna steklenica, kar pretežak. Ali je bolj pametno kupovat ustekleničeno, ker tudi dodatni filtri nekaj stanejo.?

Mi imamo Brito že eno leto in smo z njo izredno zadovoljni. Priporočam!

izredno zadovoljni,že več kot dve leti.
splača se,mi rabimo tisto vodo tudi za kuho,zalivanje rož…
kajti na krasu je voda zelo slaba in polna kamna.

Tudi mi imamo Brito že cca. 2 leti, zelo zadovoljni, sem tudi naredila iz firbca tisti znameniti poskus – da skuhaš enak čaj s filtrirano in nefiltrirano vodo in nismo verjeli rezultatom!! Čaj iz filtrirane vode je ostal lepo čist, bister, normalne čajne barve, medtem ko je tisti iz vode iz pipe čez nekaj časa postal ves moten, čim se je shladil, so se na vrhu naredile take mrene in obloge po celem kozarcu… in vse to je baje zaradi packarije v vodi (pesticidi, težke kovine, klor…), ki se oprime čajnih delcev, ko se voda shladi, kar mi je ta poskus dokončno dokazal oz. me prepričal! Razlike so res enormne in ti filtriranje toplo priporočam – pa čeprav mi živimo v MB, kjer naj bi v vodovodu bila “dobra” voda, a je očitno daleč od tega!

zelo zadovoljni z brito že več kot dve leti.
ne kupovat ustekleničene vode – povzročaš dosti več onesnaženja z odpadnimi plastenkami, pa tudi poceni ni! filtri niso tako zelo dragi in zdržijo lahko tudi cel mesec (odvisno od porabe vode).
izboljšana kakovost filtrirane vode pa se takoj okusi; opaziš jo pa po določenem času tudi na aparatih, kjer uporabljaš vodo (npr. grelnik vode, vlažilec zraka – se nabere izrazito manj vodnega kamna).

V prekmurju imamo tudi slabo vodo,pa me zanima česa vse očisti ta filter,tudi pesticide,železo…?Jaz bi tudi nekaj takega rabila,pa ne vem kaj je najboljše.

Tudi pri nas smo zadovoljni uporabniki, čeprav šele pol leta!

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

http://www.bogart.si/zakajbrita

Brito priporočam.

Zelo zadovoljni, priporočam!

Zelo zadovoljni že dve leti, toplo priporočam!

tudi pri nas doma imamo tak vrč (brita) in smo zelo zadovoljni z njim. najprej se je le treba navaditi na malo drugačen okus vode 😉

lp

Moja sestra tudi prisega na ta vrč, pri nas pa zaenkrat še pijemo vodo iz pipe. Sicer pa je po mojem mnenju najslabša varianta, da kupuješ ustekleničeno vodo.
Pesticidov iz vode pa po mojem mnenju ne more odstraniti!

oj,jaz mam britto ,tisto,ki tud zavre vodo Aclario,zelo v redu.kupljena v muller za 60 eu.

New Report

Close