Brit?
Malo, mogoče površno, spremljam tale forum, skratka vidim, da si čisto proti selitvi v tujino, čeprav ti živiš oz. si živel v VB, če sem prav razumela.. Kaj se je pa tebi tako zamerilo?
Sama vseeno razmišljam, če ne bi vseeno bilo meni bolje tam nekje kot tukaj. Zaenkrat še imam solidno službo, ampak se ne ve kaj bo. Če izgubim to, je do nove zaposlitve praktično nemogoče prit oz. če že, delaš za minimalca. Če sem prav razumela, je v tujini vseeno lažje prit do zaposlitve in malo boljši standard. Tudi, če ne bom naslednji Trump, je to zame ‘good enough’. Pa še, da ne omenim, sorodnikov tukaj nimam pa pustimo to zakaj ne. V tujini se bom glede tega počutila bolje, saj bom tujka, nobeden sploh ne bo pričakoval, da bi bil še kdo z mano.. Tukaj, se pa pričakje, da bi imela koga..
S tujino je obicajno tako, da lepse zgleda od dalec kot od blizu.
…bi bil ze cas, da nehate verjet uni sosedi, ki ima sestricno, ki je sla v tujini, pa je tako blazno fino, in hiso so kupili po dveh letih bla bla bla…
Nekaj jih je blazno uspesnih, to je res, ampak to so taki, ki bi bili uspesni tudi v Sloveniji.
Jaz spadam med te uspesne. Ne da se imam za ‘blazno’ uspesnega, lol. In trdim, da v Sloveniji ne bi zivel niti sence tega kar mi v tujini uspeva.
Forum je zaprt za komentiranje.