Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost brinči

brinči

kako si kej?glih dons sem razmišlala da bo kmal dva mesca , odkar sem začela prvi postopek in da bo kmal čas za ta drucga, heh.pa toooooooooolk mam še za opravt!
sem si pa navlekla plodnostnih čajčkov , pa raznih knjig o jogi pa refleksoterapiji, sam izvajat bo treba začet.aja, heh, pa bioenergetičarki greva tud. je rekla da je že tolkim jalovčkem pomagala do otroka prit.
pa ti, si bla že kej pri Rešu? javi, kaj ti bo rekel o dolgem postopku. jest sem mal po internetu brskala, pa tam v ameriki delajo v glavnem take, oziroma se mi zdi , da srednje dolge. od 22.dneva cikla superfakt, drugi dan M pa gonal.vmes pa UZ pa kontrole hormončkov.po mojem bi ginoti precej čudno gledali, k bi si tkole prnesle shemico, da tkole bi pa me hotle se stimulirat. majo pa ful večji procent oploditve.sam ne vem, a mal lažejo????
oglas se kej,
Nia

Živ Nia, h kateri bioenergetičarki gresta? Bi napisala telefon.
Kdaj se napravljaš v nov boj? Verjetno komaj čakaš. Jaz komaj čakam drugi spermiogram, da si zastavimo pot. Lepo pomlad, da bi obrodila mnogo sadov, lp Bilka

Oj tamala,

veš kaj, ful mi je dolgčas. Glih študiram, če bi poklicala na Lineo Snello, če majo dons še kakšen termin frej in bi se šla mal razmigat. Če sem doma, samo o frocih razmišljam, tok sem smotana. A misliš, da mene ne matra, bi šla takoj spet v potopek. Sam se res odločila da bom do maja ful telovadla, pa še kakšno kilco dol dala, pa mal se posončla…, da bom pol lepša nosečnica… he he… Včasih sem kr mal preveč obremenjena sama s sabo…

Ko mam balkonska vrata odprta (na park) slišim sam otroški smeh, jok, kričanje… Jest pa v stanovanju gnijem, joj kok me to ubija…

Pa še ful slabo kaže s smučanjem… Smo hotl it drug teden od srede pa do nedelje, pa cela vesoljna I in A nimata enga frej hotela al pa vsaj apartmaja. Neki smo najdl v Badu, sam pa men tam ni všeč,… tko nekako je kot v kr.Gori… brezveze… Jest mam rada še mal mesteca, pa štacunce, pa kafiče pa to… da ma človk kej za počet…

Ja, moram se spravt k Rešu, dobr bi blo čimprej, da vidim kaj mi ma za povedat… Sva bla zadnjič v Udinah in sem vidla od geoxxa supergice (roza), taman za našo tamalo lepotico… pa me je moj stran odvleku, mi je reku, da sem počas že mal blazna ratala in da se nej zaboga že skuliram in neham nabavljat za druge froce… Jest pa tok žalostna, matr sem bla besna nanga…. ampak, naslednjič mi ne uidejo, pa če se na glavo postav…

Sicer sem tko kar optimistično naravnana. Sam včasih me zagrab, in to tko močno… da mam občutek da se mi bo zmešal od vse te silne želje po otroku.. in pol se mal frcnem po glavi in si rečem: Mah vse bo še prišlo boš vidla… Ampak Nia, jest bi že enkrat tok rada kupila Quinnyjev voziček…. Joj, a bo to tud kdaj men usojen??

Dej še men tisto cifro od bioenergetičarke, klinc…, mogoče bo pa kej pomagalo… probat ni greh, ne? Pa še h Karmen bi mogla it na masažo, ampak bom mogla spet zatežit za cifro (telefonsko), ne vem v katerem postu je že bla napisana.

Kva pa ti počneš, a ti je kej dolgčas? Mogoče bi se pa mogle kej dobit, na kofiju a? Sam pol gre anonimnost po zlu, ne?

Brina

ej, heh, pa ne se režat, sam tko sem jest mojga možička spoznala.men se zdi, da bi se itak morale kej dobit, anonima gor al pa dol.
s froci niti nisem tko obremenjena, je pa res da bi kar kakšen voziček odpelala domov, če je kej fletenga noter.
pa zdej mam tolk ene power literature, da kr ne vem , kje začet.aja, tud uno dieto za krvne skupine sem začela. je fina, k lohk pojem ful enga mesa pa zelenjave, edin kavico sem črtala. pa me je dva dni kr glavca bolela , zdej je pa že dobr.
smučanje,ja, bi blo uredu, sam ne vem. po mojem bom dopust koristla za tiste dni po transferju, k se mi zdi , da bo konc aprila.če ga pa ne bo, pa bova sicilijo ubodla.težko si izgovorim kej več.
ej, jest grem k bioenergetičarki že v soboto, pa vam takrat dam številke, k ne vem čist dobr, kako bo to zgledal. jest u te zadeve kr mal verjamem.
ej, pa pomlad bo kmal. bo tko luštn , k bo tkole ta topu luft zavel.pa nam materničke pogrel.heh.pa otročke v endometrij odel.yeah,
smo na vezi,
Nia

Joj Nia,

to si pa ful spesnila, da nimaš slučajn flaše “cvajčka” na mizi, a? No, kot dolenjka bi si ga pa že mogla privoščit,ne? Uf, tud men bi zdele pasu en kozarček… heh

Jah, men je za dopust vseeno, sej sem itak sama svoj šef. Pa če smo že na tem, ga mam pa itak od vseh preteklih let še tok v dobrem da bi bla lahko pol leta skup doma.

NO, dej ti sporoči, kako je blo na seansi pa pol nujno napiši telefonsko številko, da greva še midva…

Zakaj bi se pa režala, če sta se spoznala pred neta… kva pa je to važn… važn je da klapa, a je tko?

Mogoče se pa enkrat res dobiva na kavi, a prov? Jest mam tam frendico (na Slomškovi) pa sem večkrat tam…

Brina

ej, a veš da ga ne maram preveč.mi bl paše kabernetek, pa recimo rumeni muškat od Prusa.ta pa je dobr, bemti.glih abstinent pa res nisem.sej pravjo , da je zdravo ga kakšen kozarček zvrnt.sploh ob dobri hrani , se mi zdi greh sok zraven pit.
tko, zdej grem pa na orbitrek.sem ga nabavla u glavnem mojmu možku, k ma mal šlaufka, pa tud men ne bo škodl.
čau,
nia

JOj Nia,

ja kakšna dolenjka pa si, če ne maraš cvička. Jest ga pa pijem, čeprav me zna pol mal zgaga zafrkavat. O, pa tud kabernetki, pa muškati, pa šampanjčki nam grejo v slast… Kot praviš, pri dobri hrani, pa sok res ne gre piti zraven, ne….

No, ti lepo skoč na tvoj Orbitreck, jest grem pa na Lineo, ob sedmih majo frej, pa moram še sebe prej mal očedit (pogledat če je že kakšna dlakca začela štrlet iz noge, pa še iz kje…), pa torbo prištimat… Joj, kok jest uživam tam, pol pa še mal savne, pa direkt v pojstlo…

No, tud moj ma trebušček, da boš vedla… je zdej na dieti, pa skoz na športu (s svojim trenerjem, ki mu dirigira kaj nej je, pa kdaj pa kok… za popi… kok so moški tečni in striktni kadar se za kej odločjo… )

Prejle sem mal na Čveku visela, pa me je že zadnjič una Lida ob živce spravla (pa tebe tud sem vidla), no zdej se je pa še ena Vaga oglasila, ki trdi da smo ljudje brez otrok žleht, še posebej starejši… Joooooj, kok sem besna, a veš da bi jo najrajš mahnla po butici… koza smotana…

Brina

Ej, Nia, tale postopek, ki si ga opisala je ta dolgi postopek na GK. Točno tako poteka. 22. dan ……

ja,sam se mi zdi, da začnejo s superfaktom čez ene 14 dni, tamo u americi pa drugi dan cikla. drgač pa ja, je prbližn ista zadeva.jo mam namen sprobat, če bodo ginoti za.
Nia

Živjo!

Ker omenjate bioenergetike in Karmen, vam še jaz malo o tem napišem.
Midva z možem sva bila tudi že pri raznih bioenergetikih. Bila sva tudi pri Karmen – meni ni nič pomagala. Že eno leto nazaj sem bila pri njej, pa mi je prav žal, ker zelo rada govori, s tem pa tudi zelo veliko pove o nas, ki smo tu gor anonimno. Npr. reče tista “Bojana” iz med.over.net-a, drugače ji je ime Vesna, dela tam in tam, njen mož pa je direkto tega in tega podjetja, pa delata na otroku že nekaj časa, a noben za to ne ve. Halooooo! Jaz in še mnogo ostalih to zdaj ve. Se mi ne zdi fer od nje. Me zanima, kaj drugim govori o meni. Sprašala me je vse od moje službe, na žalost nekoga pozna v mojem podjetju, pa me zdaj prav zanima, koliko jih že ve in se pogovarjajo o tem za mojim hrbtom. Midva nočeva nikomur povedati za najin problem, to je najina stvar, zato mi je tudi zelo žal, da sem bila pri njej. Sem jo tudi vprašala, kakšen je uspeh, pa je rekla, da v glavnem vse zanosijo. Pa tudi takšne, ki imajo nepojasneno neplodnost, kakor midva. Sem jo vprašala, kako to ve, pa je rekla, da bi jo drugače poklicali, če ne bi. Midva je nisva poklicala, pa nama ni nič pomagala.
Sem se kar malo razpisala o Karmen. Upam, da ne bo huda, ko bo to brala, no, bo vsaj vedela, da mora kaj zase zadržat.
Jaz sem do zdaj vse delala, da bi zanosila. Zelo veliko denarja sva že zapravila za razne obiske bioenergetikov, vedeževalce, razne tablete…
No, če ne bi imela denarja, bi gotovo malo bolj premislila predno bi šla brezglavo k raznim mazačem.
Tudi ena predavateljica nam je rekla na enem seminarju, da naj se tiste ženske, ki ne morejo zanositi malo brzdajo, predno gredo k raznim bioenergetikom…., ker nič ne pomaga. Na žalost se tega zaveš šele takrat, ko si noseča ali pa se odločiš za posvojitev. ji kar verjamem, ampak gotovo bom šla še kdaj k vedeževalki, ko je pa tako lepo poslušati dobre napovedi. Raznim mazačem pa se bom za enkrat odpovedala.

tko se kr strinjam s tabo, sam v bioenergijo pa na nek način kr verjamem.to ni iz trte zvito.pa ne mislim pri tem razne mazače k tko kr nekej roke polagajo, pač pa znanje o čakrah , pa meridianih, pa tko naprej. to pa sega že v tisočletja nazaj in na tem tud sloni precej tega alternativnega zdravilstva , ki je v svetu priznano, pri nas pa žal ne. žal pravim zato, ker bi se s priznanjem tega lahko izognili dejavnosti množice mazačev, ki na račun naivnih ljudi mastno služijo. ne moreš pa vse vreči v isti koš.
prav vedeževalk se pa jest ogibam, k to je pa res lari fari. tud tle na forumu so pisale punce , k so jim neke znane in kao zanesljive prerokovale množice otrok pa to, pa še zmeraj ni nič. lažno upanje je velik slabš k tale realnost, s katero se dokaj uspešno borimo.
glede Karmen, uf, to pa ni fino k tkole razklada. me je mikalo mal podplatke zmasirat, pa bom verjetno zdej km drgam poklicala.
ah, tko je to, v bistvu nam kokerkol ostanejo tile hormoni , s katerimi se šopamo, pa postopki , pa naša ljuba priznana medicina, heh, vmes pa še kakšen bioenergetik, pa šlogarcaca, tko za dušo, ne.sam da se le ta pomiri z vsem skupej.
upam , da bo tole leto za čimveč nas rodno plodno.
Nia

Samo glede Karmen. Bila sem kar nekajkrat pri njej in tudi klepetale vse poprek. Ni pa govorila o imenih, kaj šele o priimkih. Če pa reče, da ena gospa, ki dela v XX podjetju in hodi ob 6.00 na UZ k Rešu in služba nič ne trpi zaradi tega, pa tu ne vidim nič slabega. Saj ni samo ona tam zaposlena.
Celo mali nesporazum je bil, ker sva dve prišle za isto uro. Jaz si vseh terminov nisem zapisala na začetku in bile sva dve z istim imenom, pa je bil en izlet v Mengeš zelo kratek. Zapisuje v koledar samo imena, brez priimkov.

Kar se tiče Krmen Stropnik imam jaz popolnoma enake izkušnje kot Analina. Karmen me je spraševala, ovijala in vlekla iz mene vse živo. Seveda mi je govorila tudi o vseh ostalih ženskah, ki so v tistem času hodile k njej na masažo. In točno tako, kot je pravila Analina: tista Bojana, katere može je direktor podjetja , bla, bla, bla….. , na forumu se predstavlja kot…. PRI KARMEN NI DISKRETNOSTI!!!!!! O tem sem hotela že enkrat odpreti temo, da punce ne bi preveč nasedale. In tudi meni z nepojasnjeno neplodnostjo ni uspela pomagati. Pa mi ni žal denarja, niti prijetnih masaž… žal mi je, ker sem se ji na prvem obisku preveč zaupala. Kaj češ, človek je obupan in če zna kdo dobro nakladati in ti dajati upanje, podležeš. In Karmen je predvsem dobra govornica in vsako posebej hitro naštudira in ji potem prodaja svoje izkušnje.

Pa še nekaj! Baje se bo začela ukvarjati s homeopatijo…. Joj, ženskice, čuvajte se, to pa niso več heci!

Oj punce,

hvala vsem tudi za pogled iz druge strani. Jaz sem za Karmen slišala samo tu na forumu, kako da so fine njene masaže… no, zdaj pa slišim še take stvari… ki prav zares znajo biti neugodne…

V bistvu lahko na masažo hodim še naprej k moji maserki, saj obvlada celo vrsto masaž s tajsko vred… Tko, da pomoje ni nobene razlike, pa še diskretnost je zagotovljena…

Hvala Brina

Brinči, tudi jaz sem hodila svoje cajte h Karmen in mi ni pomagala in tudi jaz sem nepojasnjena neplodnica. In tudi mene je motilo to, da preveč razlaga stvari od drugih.

Mislim, da bo res najbolje, da si zvesta tovji maserki.

Jaz sem probala že vse živo in ni ga čez dobrega psihologa, ki ti pove, kako se sprostiti in ne misliti na vse skupaj. 🙂

” VPRAŠAJ SE ALI TE BO TO KAR POČNEŠ DANES, KAJ BOLJ PRIBLIŽALO TISTEMU KAR BI ŽELEL BITI JUTRI “

KARMEN STROPNIK

Ja, Karmen, dajmo se vprašat!!

Maksi

hej Karmen,

nikar tako resno. Pač so punce povedale svoje mnenje. Mogoče lahko iz tega potegneš kaj dobrega. Vidiš, kaj jih je motilo in poskušaš to odpraviti, a ne?

Srečno, Brina

Sicer sem obljubila, da se ne bom vtikala, ampak ne morem bit tiho.
Tu gor je nekaj tok fejst punc, da smo zaradi njih ne morem popolnoma prenehat brat tega foruma, ki mi je velikokrat pomagal, predvsem nasveti in sočutje mojih virualnih frendic mi še danes veliko pomenita( na te tale moj sledeč komentar seveda ne leti).
Moram vam povedat, da me zelo moti, da si nekatere drznete pod psevdonimi poimensko blatit posameznike h katerim ste se zatekle v upanju, da vam bodo pomagali pretentat naravo. Pa naj bo to Reš ali Karmen ali kdorkoli drug, ki ste ga tudi linčale. Res ni prav, ker njih vse poznamo, same pa se skrivamo za niki in stresamo svoja opažanja, ki včasih sploh niso pravilna in s tem blatimo njihovo dobro ime. Tudi jaz na marsikatero svoje dejanje nisem ponosna, sem pa ponosna na vsa tista dejanja, ki sem jih naredila s srcem in v dobri veri, da sem nekomu pomagala. In Karmen je ena izmed tistih, ki dela s srcem in željo da bi pomagala. Kadar sva se med terapijo pogovarjali ni nikoli uporabljala imen in priimkov, ve pa delate ravno to.

Razmislite.. dobro ime je samo eno in ko ti ga kdo vzame, ga težko pridobiš nazaj…

Pozdravček – Ajda J

Lepo pozdravljene,

Ker vidim, da pišete o Karmen Stropnik, vam lahko tudi jaz povem svojo izkušnjo.

Po dveh neuspelih nosečnostih, ki sta se končali v 10 tednu in opravljeni histeroskopiji in laparoskopiji sva z možem 4 leta čakala na otročička. Ker ga ni in ni bilo sem slišala za Karmen in se odločila za obisk pri njej. Obiskala sem jo samo enkrat, ker naslednjič, ko sem bila naročena ni bilo več potrebno – bila sem noseča. Tako, da moja izkušnja je dobra. Ne vem zagotovo, kaj mi je res pomagalo, važno pa je, da imam danes 4 MESECE STAREGA SINČKA!!

Lepo pozdravljene in ne izgubite upanja!

Natasa

New Report

Close