Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Brezplačni 4 tedenski fitnes izziv

Brezplačni 4 tedenski fitnes izziv

Živjo vsi ljubitelji zdravega življenja!

Za vas imam BREZPLAČNI 4-tedenski fitnes izziv,

ki vam bo  pomagal enostavno izgubiti odvečne kilograme in priti do sanjske postave!

 

Glede na to, da se že 7 let ukvarjam s fitnesom in trenerstvom, pomagal pa sem že veliko ljudem priti do njihove željene postave, sem se odločil da izberem 5 prostovoljcev, ki si res želijo spremembe v svojem življenju.

 

V  tem brezplačnem 4-tedenskem izzivu vas naučim, kako se hitro in enostavno znebiti odvečnih kilogramov. Kako izboljšati počutje ter samozavest, kako začeti z vadbo in vztrajati ter izboljšati svojo prehrano kljub pomankanju časa.

 

Izziv je popolnoma brezplačen! V zameno vas prosim le za dovoljenje uporabe vaših slik napredka (prej,potem), seveda brez obraza, ter vaše iskreno mnenje ob koncu izziva (Review).

 

Zakaj izziv sploh sprejeti?

• Naučite se zdrave prehrane

• Naučite se pravilno trenirati

• Boljše počutje, več energije in samozavesti

• Začetek do bolj zdravega načina življenja

• Disciplina in konsistenca

• Držim vas odgovorne skozi celoten proces

• Izziv je BREZPLAČEN!

 

Pridruži se lahko čisto vsak, ki je mnenja da mu moj izziv lahko pomaga in ga motivira izgubiti odvečne kilograme. Tako ljudje, ki želijo začeti ali pa ljudje, ki že trenirajo ampak ne vidijo rezultatov.

 

Začetek izziva bo v ponedeljek 4.3.2024. Vse bo potekalo online, kjer vam bom posredoval vaš personaliziran jedilnik in načrt treningov.

 

Na voljo vam bom 24/7 za pomoč, motivacijo in vsa vprašanja.

 

Vsi zainteresirani mi pišite v ZS ali na IG: zigagrojzdek

 

New Report

Close