Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo BREZPLAČNE SVETOVALNE URICE O KANDIDI IN ZAKISANOSTI

BREZPLAČNE SVETOVALNE URICE O KANDIDI IN ZAKISANOSTI

Energijski center d.o.o. organizira v prodajalnah Sanolabor:

SVETOVALNE URICE O KANDIDI IN ZAKISANOSTI
s terapevtom Dominikom Golenhofnom

Ali o kandidi res že vse veste?
Zakaj moramo tudi pri kandidi razkisati telo?

Dominik Golenhofen, izkušeni holistični terapevt, predavatelj, moderator na Med over net (forum Zdravilstvo) in avtor številnih člankov, vam bo v prodajalnah Sanolabor brezplačno na razpolago za vaša vprašanja.

Ne veste kaj je kandida?

Preberite si članek „Celosten pristop k zdravljenju kandide”, ki je bil objavljen na forumu Zdravilstvo:

http://med.over.net/forum5/read.php?177,3443915

Še več branja: „Nasveti za izvajanje protiglivične diete“:

http://med.over.net/forum5/read.php?177,4107479

in konkretna navodila „Protiglivična dieta – sestava jedilnika“

http://med.over.net/forum5/read.php?177,4107477

Še vedno niste prepričani, ali imate težave s kandido??

Izpolnite test!

Vprašanja:

1. Ste pogosto depresivni ali utrujeni?
2. Imate velikokrat mrzle noge in roke?
3. Vas napenja in imate veliko vetrov?
4. Je vaša prebava neurejena?
5. Vam peša spomin?
6. Ali vaše razpoloženje zelo hitro zaniha?
7. Je vaše blato mazavo in smrdeče?
8. Se vam je zmanjšal libido?
9. Imate pogosto vnet mehur?
10 Si pogosto zaželite sladkih jedi?
11. Velikokrat dobite prehlad ali vnetje nožnice?
12.Vas pogosto mučijo glavoboli?

Če ste na več kot štiri vprašanja odgovorili z DA, potem imate zelo verjetno težave s kandido.

Kandida in druge glivice najraje živijo v kislem okolju, zato se boste trajno znebili kandide samo takrat, če boste tudi razkisali telo. Več o zakisanosti in o živilih, ki jih je potrebno uživati pri bazični dieti, si preberite v članku “Zmanjševanje zakisanosti telesa”:

http://med.over.net/forum5/read.php?177,4376336

in “Samopomoč pri zakisanju telesa“:

http://med.over.net/forum5/read.php?177,4150762

Seznam terminov za Svetovalne urice v prodajalnah Sanolabor:

Sobota, 10.11.: Celje – Mercator center (od 10. do 13. ure)
Sreda, 14.11.: Ljubljana – Dravlje (od 14. do 17. ure)
Petek, 16.11.:Nova Gorica – Mercator center (od 15. do 18. ure)
Torek, 20.11.: Maribor City (od 11. do 14. ure)
Petek, 23.11.: Jesenice – Mercator center (od 15. do 18. ure)
Sobota, 24.11.: Ljubljana – Citypark (od 11. do 14. ure)
Četrtek, 29.11.: Ljubljana – Center (od 10. do 13. ure)
Petek, 30.11.: Murska Sobota (od 10. do 13. ure)

Dodatne informacije o svetovanju na telefonski številki 01/283 14 85 ali [email protected] .

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

imam vprašanje in pišem pod to temo saj ne znam odpret nove. upam da vam problem ne bo smešen saj mene zelo skrbi. pred dvema tednoma je mojo psičko pasme čivava v oko z škremplom pičla muca. takrat ji je tekla kri, v očesu pa se je vidla rana. dobla je kapljice ki smo ji po navodilu veterinarja dva dni dajali na uro nato pa vedno redkeje. in ko je bilo na šest ur ji je oko znova oteklo. imela je bolj rdečo kot na začetku. sedaj ji spet dajem kapljice vendar po teh se noče rana celit. zato je veterinar rekel da bomo čez en teden probali novo zdravilo. to zdravilo manjša to rano ob enem pa še tanša plast očesa pri katerem je možnost da ta steče. tega zdravila ne želimo probat saj se bojimo da bi ostala brez oke. me pa zanima če je v zdravilstvu kaj takega kar bi ji pomagalo?
najlepše hvala za vaš odgovor.

Nisem strokovnjak za živali, mogoče bi pomagalo koloidno srebro, če so bakterije vzrok za neceljenje rane.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani,
šele danes sem odkrila vaše prispevke in ugotovila, da sem prepričana, da imam težave s kandido. Na vseh 12 vprašanj sem odgovorila pozitivno in prebrala vse prispevke. Zadnje leto imam težave z želodcem oz. želodčno kislino in ne živim brez rupuruta, vsakodnevno me mučijo vrtoglavice, če popijem kozarec vina sem močno omotična,npihnjen trebuh pogostokrat sproži vprašanje, če smo noseči, zanositi ne morem že pet let, vsako leto pridobim 2 kilograma telesne teže, močno sem odvisna od sladkarij, ker poleg vseh obveznosti tudi študiram, sem ugotovila da je močno opešana moja sposobnost pomnenja in imam težave pri učenju, omeniti moram tudi policistične jajčnike, poleg tega nihanje v razpoloženju, pogoste glavobole, prehlade, zamašene sinuse in konstanten občutek utrujenosti.
Mislim da so vzroki za nastanek tega stanje prekomerno uživanje OH in sladkarij v mladosti in kasneje, premalo uživanje vode, porod, stresna služba. Če bi šla delat teste, verjamem, da bi pokazali močno zakisanost.
Zanima me, ali si lahko sama oblikujem jedilnik, ali se raje posvetujem z vami oz. dietetikom, da ne bi z okrnjenim jedilnikom povzročila kakšnih dodatnih bolezni?
Zanima me tudi, ali je priporočljivo dodajanje kalcija v obliki šumečih tablet ali kakšnih drugih prehranskih dodatkov z obogatenimi minerali in vitamini?
Zanima me, kje dobim nasvet kaj je bazični prašek? Za kopel sem prebrala, da je lahko pripravim z dvema jedilnima žlicama sode bikarbone + 1 jedilno žlico himalajske soli. Kje lahko pridobim bazični napitek?

Po pravici povedano, težko verjamem, da sem odgovore na vprašanja za vse svoje težave dobila na “enem forumu”. Počutim se, kot bi se zgodil čudež. Ne zamerite prosim. Po drugi strani pa se bojim sprememb, predvsem imam težave pri kontroliranju lakote.

Hvaležna bom vsakega nasveta.
Lepo vas pozdravljam,

Sabina MZ

Vaše pismo je dokaz, koliko lahko prenese naše človeško telo. Najprej vas lepo prosim, da ne zanostite, predno ne sanirate celega telesa. Vaše telo je tako ali tako bolj pametno kot vi, in vam ne dovoli zanositi, saj v tem trenutku niste sposobno donositi zdravega otroka IN HKRATI ne škodovati samemu sebi.

Upam, da ste to pismo pokazali tudi vašemu možu, da vas bo čim bolj podpiral. Verjetno si tudi on želi zdravo in srečno partnerko, ki bo imela zdrave otroke.

Verjetno imate težave z glivicami (kandida je samo ena izmed njih!) in ste močno zakisani. Ste vitaminsko in mineralno podhranjeni, da o ostalih težavah niti ne govorimo.

Za vas bi bila najustreznejša oblika prehrane po Metabolic Balance. Več si lahko preberete na

http://www.metabolic-balance.de/de/

Če boste iskali po internetu, naj vas opozorim, da obstaja več različic MB, vendar vam lahko priporočam samo nemško, ker jo poznam, prav tako pa imajo z njo zelo dobre rezultate moji nemški kolegi, ki delujejo kot terapevti za MB.

Če ne boste vsega razumeli, lahko postavite konkretna vprašanja o MB, verjetno bodo zanimiva tudi za druge obiskovalce foruma.

Ker ste nova obiskovalka tega foruma, še ne veste, da se na tem forumu izogibamo komercialnim sporočilom, tudi ne reklamiramo naših izdelkov. Lahko pa vedno pokličete v ordinacijo, pa vam bomo svetovali, kje se dobijo izdelki, ki jih priporočamo.

LP

New Report

Close