Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Brez znakov nosečnosti

Brez znakov nosečnosti

V ponedeljek sem bila na UZ pri 6t in 1 dan nosečnosti. Plod primerne velikosti, hcg vredu, srček bije, niosecnost se nahaja v maternixi, v douglasovem prostoru prosta tekocina 28x19mm.

Včeraj 20.8.2025 sem se zbudila brez napihnjenosti, slabosti, zaspanosti, lenega črevesja, cez dan nisem sla velikokrat na odvajanje vode. Le bradavicke so trdne in obcutljive. Vsi ti simptomi nosečnosti so mi kar naenkrat ponehali, edino občutljive bradavičke so ostale.Počutim se kot da nisem več noseča. Nič me ne špika več v maternici.

Enako je tudi danes, brez vseh simptomov.

Odgovor na objavo uporabnika
Spomincica548, 21.08.2025 ob 08:41

V ponedeljek sem bila na UZ pri 6t in 1 dan nosečnosti. Plod primerne velikosti, hcg vredu, srček bije, niosecnost se nahaja v maternixi, v douglasovem prostoru prosta tekocina 28x19mm.

Včeraj 20.8.2025 sem se zbudila brez napihnjenosti, slabosti, zaspanosti, lenega črevesja, cez dan nisem sla velikokrat na odvajanje vode. Le bradavicke so trdne in obcutljive. Vsi ti simptomi nosečnosti so mi kar naenkrat ponehali, edino občutljive bradavičke so ostale.Počutim se kot da nisem več noseča. Nič me ne špika več v maternici.

Enako je tudi danes, brez vseh simptomov.

Nosečnost pogoste poteka brez vseh znakov in se nosečnica dobro počuti, tako ni razloga za skrbi.

Seveda je tudi možno, da plod odmre, a če je bil že viden srčni utrip in je bil plod primerno velik ter se počutite dobro, je to tveganje majhno.

Mislim, da lahko mirno počakate na naslednji redni pregled. Če pa bi se pojavili krči v spodnjem delu trebuha ali krvavite, pa pojdite na pregled prej.

Če vas zelo skrbi, greste lahko na samoplačniški UZ

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

New Report

Close