Najdi forum

Brez volje in energije

Pozdravljeni,
pišem vam, ker ne vem, kako naprej…
Sem študentka, stara 24 let. Imam vse, kar si lahko želim – stanovanje, odličnega partnerja, službo, z družino in prijatelji se dobro razumem. Sem uspešna, že vsa leta šolanja sem odličnjakinja. Opažam, da mi je zadnjih nekaj tednov zelo težko. Vsakodnevne aktivnosti in interakcije z ljudmi mi poberejo vso energijo. Zbujam se brezvoljna in bi cel dan prespala. Nad menoj visi milijon opravkov, ki jih moram postoriti, obremenjujem se, če jih ne uspem narediti. Ves čas sem utrujena in večino dni imam hude bolečine v želodcu – tako zelo, da mi gre na bruhanje. Od vse brezvoljnosti in želje po sladkem se mi nabirajo kg. Počutim se grozno, s seboj nisem zadovoljna. Veliko večerov prejokam. Ne vem več, kaj naj storim. Partner mi želi pomagati, me posluša, vendar ne razume… Zapiram se vase. Nasprotno z dnevi brezvoljnosti imam dneve, ko imam energije za odvoz in takrat postorim vse, kar se mi nabira za nazaj. Navzven sem srečna, ljudje velikokrat rečejo, da jim s svojo energijo polepšam dan. V notranjosti pa … nekaj drugega…
Razmišljala sem o terapiji, pa bi rada prej poskusila še s kakšno drugo stvarjo, saj mi to predstavlja velik finančni zalogaj. Zjutraj zapišem vse, kar moram tisti dan storiti, poskušam si organizirati dan, se zamotiti. Poskušam biti hvaležna, za to kar imam, pa ne gre… Želim si spremembe, želim si biti bolj zdrava in polna energije, tako kot včasih. Ima kdo podobno izkušnjo? Kaj lahko storim? Hvala.

če želiš pametne nasvet, mi povej. bom ustvaril en novi mail, pa mi tja piši. ker tuki je vse samo ljubusumje name. ker pač veliko vem in povem po resnici. na kratko! pozabi use. imaš 3 stvari sluzba. partner. nobno ni egoistično zate. ŠPORT PA BO. manjka ti bjj in powerliting. dolgi pohodi do 8 z rukzakom in notervsaj 10 kg. sklece, počepi. dvigovanje na stangi brze rukzaka. kolko gre. to je edini način. zjutrja jej bejlakovinski smooty. pi jdosti vode. jej in treniraj. ne hujšat i nse razmigavat. to bo pravo zdravilo. ne jej estrogena. ker ti horomne jebe.

New Report

Close