Brez punce (partnerke) pri 30-tih
Iz 1. roke. Dobro leto samski in mi ni preveč všeč. Mogoče bi v situaciji v kateri sem, užival kakšnih 5, 6, 7 let nazaj. Stanovanje, avto,… pa bi se lahko “zajebaval” pa se šel kakšne brez-vezne veze, pa si kakšno pripeljal domov,… Zdaj pa mi ni več do tega. Rad bi spoznal eno “pravo”, pač tisto ki me bo zadovoljila na vseh področjih in bom z njo ustvaril družino. Pa niti niso problematični posamezni dnevi ampak nenehen občutek, da čas teče brez usmiljenja in da v bistvu v samskem stažu izgubljam dneve… In dvom, pomislek da mogoče nikdar ne srečam “tiste”. Ampak pravijo, da upanje zadnje umre…
A da se pogovarjam s tabo?
da me imaš rada.
Ni nefer. Saj on zato ni nič prikrajšan, če imam jaz tebe rada. Če pa je lenuh , si je pa sam kriv.
Kako to misliš, da je lenuh?
Pri čem?
Ja pri tem, da mi ne pove vsega, kar mene zanima. In se tudi ne potrudi, da bi to izvedel in potem meni povedal. Potem moram pa jaz sama spraševati naokoli. Kaj pa če se vmes še zaljubim,a? Potem bo pa cel hudič. Potem se bo pa zbudil, lenuh.
zato, ker so ponavadi zanimive tiste ki majo že tipa-za večino tipov ki so po moje mal fukjeni.
mogoče bi se pa jaz zate zanimal, samo poznam te ne
tinka zakaj pa si gor neznanka10?
Sej bo boljše, ne obupat.
Ko imas partnerja si bolj samozavestna, bolj zadovoljna sama s seboj. To je jasno. Ne obupuješ nad sabo v smislu, kak sem jaz boga, ker nimam tipa in sem sama in tako. To se seveda pozna tudi navzven, bolj si vesela, bolj prijazna do drugih, bolj zgovorna. Od tod tudi tvoje opazanje, da si imel avec izbire. Ljudje opazijo pozitivno voljo pri soljudeh in to jim je največkrat všeč.
zakaj tako misliš?
lp ajs
a ti maš tipa?
Vendar jast do 28 leta nisem vedel kaj je ljubezen vse punce so me prevarale .
No pri 28 letih meje nka prijateljica začela malo bolje spoštovati .
Sicer videl sem sem marsi kaj no ko sem bil star 32 let me je kolegica vprašala če bi bil z njo par .
Pa je moj prijatelj rekel da se bojim deklet .
Resnično mi je bilo žal da nisem rekel da jo hočem .
Forum je zaprt za komentiranje.