Najdi forum

Kaj je to zaena tema?

Zbrisana od marelice.

Nič ne razumem.

Aha, se pravi, da je primož zbrisal temo: “Parkom, …..” in nastalo je tole ?

Tako ja vse je zbrisalPrimoz ali kdo od njegovih sodelavcev…nastalo je pa tole.Sej se najbolje,kaksne grozne stvari so bile zapisane,cimprej se naj pozabi,ce se seveda sploh lahko!!!!

Spoštovani bla bla bla
Še tebi bom nekaj napisala. Dobro se mi zdi, da so še takšni ljudje na tem svetu, da so vse dobronamerno vzeli, kot si ti. Saj sem že tri krat pisala o tebi glede kaj sem ti pisala. Se ne mislim opravičevati ,tako kot si sam že omenil. Zdi se mi fer od tebe, da si to tako lepo sprejel. Za sebe ti pa lahko pišem, da sem takšna kot sem znam biti dobra, zlobna nisem ampak ta tema mi je pa poskočila v možgane tako, da mislim, da me boš razumel. Hvala ti, ki si tako strpen in si moje pisanje vzel, kot dobronamerno še enkrat hvala ti in lepo te pozdravlja
MARELICA

zanimivo…

Upam, da ne bo marelica spet kaj popenila, saj je spet pravi oddih brati entrije. Ne bi rada spet nekega dne prebrala kaksno sporocilo od nje, taksno da se ti zelodec obraca in da ne mores verjeti, da take kdo pise v javnost. Ja, pozabili ne bomo pa nikoli!
lp

Ej živijo, jaz sem bila na dopustu, a mi lahko poveš oziroma napišeš za kaj pa se je sploh šlo, ej prosim ……

Vem da boš, ker si ful prijazna !

Nika

New Report

Close