Najdi forum

Ker je ravno Božič, me nekaj zanima kaj bi naredili v mojem primeru. Za enega izmed Božičev od svojega fanta nisem dobila NIČESAR, čeprav je vedel da meni to ogromno pomeni. On ima veliko družino in se vsi med sabo obdarujejo – vsem skupaj sva kupila darila (neke malenkosti), name pa je očitno pozabil. Niti ene čokolade. Isto je bilo za moj rojstni dan. Češ da ni imel denarja o.O Kaj pravite? Jaz sem se počutila grozno, še vedno se, pa je od tega že kar nekaj časa. Zamera se kuha tako dolgo, da mu letos za božič nisem kupila prav ničesar, niti mu nimam namena za rojstni dan.

Prosim za kakršen koli nasvet, pogovor.

Veronika

Kako pa je bilo letos, si dobila kaj za božič?
Predlagam, da mu odpustiš, da ti 1x ni ničesar kupil, saj najslabše pri tem odneseš ti – ti kuhaš zamero, se sekiraš, se grozno počutiš, kot sama praviš…

Mimogrede, največ je vredno, kar vsakodnevno dobiš od njega – nematerialno. Spoštujta se in imejta se rada, to je glavno. 🙂

Prav je, da se partnerju podari neka mala pozornost, pa je to čokoladica ali pa kakšna rožica. Spodobi se in pika.

Ne mulaj se in fantu povej, kaj te žuli. Tipi niso tako dobri v branju ženskih mul, rabijo podnapise in razlago. On sploh verjetno ne ve, da te to moti, ker si pač tiho. Kar pogumno z besedo na plan! 🙂

Vendar to, da poveš, ni jamstvo, da bo doumel, kaj ni prav v razlikah, ki jih dela med tistimi, ki so njegovi in avtorico, ki to očitno ni.

Pri tem je bistvena pozornost, ne vrednost darila.

Vendar to, da poveš, ni jamstvo, da bo doumel, kaj ni prav v razlikah, ki jih dela med tistimi, ki so njegovi in avtorico, ki to očitno ni.

Pri tem je bistvena pozornost, ne vrednost darila.[/quote]

Će gre za resno razmerje, bi morala biti avtorica bolj “njegova” od vseh ostalih.
Biti tiho nima neke hudega smisla. Maščevanje tudi ne. Jaz bi naredila velik rompompom, da se tip izjasni, za kaj točno me ima: predpražnik, trofejo, dekle za prosti čas, nadomestek za radio v avtu, prostitutko, prijatelja, …?

New Report

Close