Brez česa ne bi mogli živeti?
Dan vsem skupaj! Hvala Marija..sem se morala odzvati…pa kaj bi tisto o pogrešanju…saj veš, mi angeli smo ali pa nismo…smo čisto ena posebna dimenzija…ali pa se samo delamo…Povej mi, imaš na sebi danes omamen vonj Angla…(saj si ti ta Marija)? Upam…no, zame osebno je to tista materialna “stvar” brez katere ne bi mogla živeti, žal…najpomembnejša pa je v življenju Beseda…samo z mojo besedo ti lahko povem kako te ljubim, samo z besedo te ganem in osrečim…samo z besedo, ti lahko opišem moja čustva, strahove, dvome…In samo z besedo lahko povem vsem na forumu kaj čutim in mislim…Svojih misli ne morem povedati brez besede…Mogoče bi ti lahko povedala z dotikom…a kako naj ti dotik opiše vse dimenzije naših čustev…Bi mi bilo najbolj hudo, da ne bi mogla govoriti, ves…Spominjam se na smrt bolnega očeta…vse do zadnjega ni nehal govoriti…kot bi imel vsem neskončno mnogo povedati…tudi, ko so besede postale nerazločne…in neme… je še kar govoril…in ko ga ni nihče več razumel, se mu je na obrazu utrnila solza žalosti…to, da človeka ne razumejo v njegovi besedi in biti je…edina danost, brez katere ne bi mogla živeti…bi ne imelo smisla…
Lep dan vsem skupaj na forumu in veliko lepih besed!
Angel
Dan Perla! Biser ti…lepo, da me pogrešeš…mi je to všeč, na moč…No, a si videla, da se da…pa tako malo je potrebno…samo nekaj lepih besed. Na forumu je tvoj nik res nekaj posebnega. Pearl v angleščini biser, pa parlare italijansko govoriti. Lepo. Piši!
Lep dan ti želim in veliko lepih pisem!
Pozdrav tudi ostalim!
Angel
Angel, vedela sem, koga moram poklicati.In – hvala ti, ker si se odzval. Ja, Ang.. danes ni moj spremljevalec – to je danes nekdo drug!
Poglobila sem se v tvoje Besede (zato pravim, na bolj neroden način sicer, da sem vedela, koga poklicati!) in – kako prav imaš. Na besede nikoli nismo dovolj pozorni, pa toliko vsega na tem svetu lahko naredijo … lahko te osrečijo, da letiš visoko, visoko … lahko te potolčejo, da imaš občutek, da se nikdar več ne boš dvignil…. Lahko ti dajo novih moči, novih želja, novega veselja, lahko si zaradi njih žalosten, tvoja duša lahko zaradi njih joka brez solza in brez glasu, samo joče… joče….. Beseda je tista, ki “še mrtvega obudi”, beseda je tista, ki vse “sanje pokoplje”, beseda je tista, s katero si pomagamo, ko ostanemo “brez besed”.
Kako prav imaš, Angel, kako prav …. Hvala ti in – ostani še z nami!
Marija
Dan Marija! Lepa hvala Marija tudi tebi…za lepe besede, ki jih prav spretno podajaš nam vsem. Povedala sem žal samo del resnice…bi ne mogla živeti brez ljudi, ki me osrečujejo in imajo radi. Tudi brez “zakladov”, ki jih imam sama rada…bi ne mogla živeli. Tista kruta zgodba mojega očeta pa je resnična…vse je minljivo, tudi človek…oče je pokojni, njegove besede pa so ostale v mojem srcu za vedno…
Lep dan še naprej!
Angel