Najdi forum

Brez česa ne bi mogli živeti?

Brez zdravja, varnosti in smeha.

Zelo nežno , dobro juto,,,,,,,,,,
“Štumpantl”

Jaz pa brez tebe , ali si bila pod drugim…….
ti ti
LP
“Štumpantl”

Ja, pod drugim …

SI ME KAJ KREGALA ! AAA???
lp “Štumpantl”

Neeeee. Sem čisto prijazna dušica. No, odvisno od razpoloženja.

seveda se vse vrti okoli ,….., sej zato sem pa hotla zvedet, al je v nas še kaj humanosti, al smo postali samo še materialisti…kdo ma več in kdo ma boljš- gnar gnar gnar……, men gre že na bruhanje, res! Pa nikoli ga ni dost…., vedno so še večje želje. Kje se bo to ustavil? JAz osebno dam zaenkrat še kar nekaj na medčloveške odnose, in dokazali ste, da je tudi tukaj vas nekaj takih…..meni podobnih….., hehehhe, je pa res, da brez določenih finančnih sredstev vsak mesec ne bi mogla živeti……, samo vprašanje je….KOLK velikih sredstev…..

Ma ne bom več moralizirala….

Lep dan vsem…..Jaz imam spet en kup dela…..uh…

Sandra S.

Ulet na klep.

Brez upanja !
Zdravje imas , pa ga zgubis in ce upas , se pretolces.
Ljubezen imas , lahko jo zapravis , z upanjem pa zdrzis.
Ljubljena bitja imas , pa odidejo za vedno , ce pa upas na ponovno snidenje , enkrat , morda , je zalovanje lazje.
Materialne dobrine so ali pa niso , upas , pa , da se bo obrnilo na bolje.
Ce pa si zamislim , da bi ostala se brez upanja , takrat je pa res konec vsega – brezupno !
LP A.

Ni slabo ,ni slabo , za ………
Zelo lepo razmišljanje/pohvalno !
hahahahahahaaa
LP
“Štumpantl”

za….koga?
Sem firbec.
lp a.

Ne bi mogel živeti brez vseh teh ljudi ki so naj tej zemljici, ki jo s svojimi lastnimi unikati delajo tako zanimivo, nikoli do konca spoznano, vedno neraziskano in nedorečeno, pa tako zanimivo in razburljivo.
Hubert

Piss braders end sisters ;))) Mejk lov not vor!

Howg!

Jani

Pošiljam en plp ( da mi je znati što ti mota po glavi…)

To pa ni res! Jaz lahko živim brez dnarja ( sem že minus ogromno )
plp

Dobro jutro..mislim dober dan..vidim,da mate ze vroce.debate..Lepo to..
Rana ura ,zlata ura.

Nekje zgoraj sem napisal, da ne bi mogel živeti tudi brez vas…. Vidim, da je to res. Ker me nekateri spomnete na stvari, ki so globoko v pozavesti in rabijo nekoga, da jih zbrca na plan. In takrat se ozreš vase in se zamisliš. Hvala vam za to, kar ste. Andrejka….. upanje je pol življenja, tako lep izrek, pa tako pozabljen….

Lep dan….

Jani

….ne bi mogla več brez NJEGA…. pa zdravja želim vsem …vse ostalo ima manjši pomen….

Aha nisem samo jaz firbec
Lep dan
Hubert

Zdej bom pa cisto resna..uh nebi mogla ziveti brez..KAVE!!!
Jutranja kavica..ohhh..mi pozene kri po zilah..brez nje nebi slo.Pa tavelika salica mora biti s cisto malo mleka..YESSS..Jo ravnokar pijem..ceprev sele prvo.

New Report

Close