Najdi forum

Brez česa ne bi mogli živeti?

Pozdravček!

Ker živimo v noro materializiranem svetu, vse se vrti samo okoli vprašanja:
Kaj bomo imeli in kdaj? Sedaj pa odmislite vse materialne dobrine, ki nas zadovoljujejo, tako in drugače in za različno dolgo obdobje, pa pomislite, in napišite:
brez česa ne bi mogli živeti, pa ni materialna dobrina?
Pa da bo stvar še malce težja, se osredotočimo samo na eno stvar, ok?
Najbrž bo to tista, ki nam v življenju največ pomeni, mar ne?:

Sandra S.

Pozdravljena Sandra!

Če ti res odkrito povem, mi dober seks ogromno pomeni. Pod pojem dober seks pa jaz razumem seks, ki mora biti v obojestransko zadovoljstvo in z vsaj malo simpatije. Ne maram ljudi (tu vem, da je veliko moških takšnih, predvsem mlajših, še nedozorelih), ki poskrbijo samo za svoje potrebe, za partnerja pa jih prav malo briga…uf…sovražim takšne, ki skrbijo samo za svojo rit.
Ne morem rečt, da mi seks v življenju največ pomeni, mi pa pomeni res veliko.
Zenkrat še nisem resno vezan, nimam še otrok, družine, sem pa prepričan, da mi bo enkrat največ pomenila družina. Kaj pa je lahko lepšega v življenju, kot tvoji otroci, žena, ki jo imaš rad, poleg tega pa vse skupaj začinjeno z obilico zdravja in dobre volje…
Upam, da bo enkrat tako, do takrat pa je še čas in jaz ga poskušam izkoristiti 100/h.
Uživajte življenje in radi se imejte!!!

Lukec

ps. Sandra, lahko bi tudi ti odgovorila na svoje vprašanje…LP!

Brez seksa.
Brez ljubezni.
Brez svojih mačkov.
Brez prijateljev.
Brez rok, nog, glave.

Brez tega foruma , brez zajebancije, BREZ TEBE !
Cmok , hahahahahahahaa
“Štumpantl”

Brez moje sosede in sončnega zahoda !!!!

Brez dekleta, vode, tistih nekaj ampak pravih prijateljev in glasbe. Brez tega mi živeti ni.

LP

Sej res, jaz nisem napisala….ne bi mogla živet brez SMEHA….definitivno…, in s tem povezano tudi brez tebe stumpantelj:)))

pozdravček…in cmočk nazaj…pa ne slivov:)))

Sandra S.

Brez ljubezni mi ziveti ni..
.srce mi moje govori..
Brez ljubezni,srece,radosti…….

*++++*****+++++*******

Lep vecer vsem!

Brez nežnosti

Lep pozdravček

Kako sta zajec in medved tepla volka

Nekega soncnega jutra sta šla medved in zajec po gozdu. Pa se utrudita in se vsedeta pod drevo. Postane jima dolgcas. Pa zajec predlaga:
– Spomnil sem se! Greva tepst volka! Ja, greva ga!
In res sta šla. Hodita in hodita, dokler ne srecata brezskrbnega volka.
– Zdravo zajec, zdravo medved, kako sta kaj?
– Zdravo volk, kje imaš pa kapo?
Bum! Bum! Bum! Tresk (ubogi volk)!!
Ubogi volk ni niti vedel, za kaj se gre in že je obcutil pesti na svoji koži. Pa postane zajcu in medvedu spet dolgcas. Pa zajec spet predlaga:
– Hej, medved, kaj ko bi spet šla pretepst volka?
– Ne. Mislim, da mu je bilo že dovolj. Ali pa bi ga pretepla spet na isto foro? Zaradi kape?
– Ja, ja, ja!!!!
In sta odšla do volka. Volk ju prestrašen zagleda in se dela, kot da se ni nic zgodilo. Spet se je delal, kot da je njun prijatelj.
– Zdravo zajec, zdravo medved. Kako sta kaj? Lepo vreme, itd… itd…
Zajec:
– VOLK !!! Kje pa imaš kapo ? A ! A je nimaš?!”
– N…n…eee…
Bum. Bum. Bum. Tresk !!
Zajec in medved presrecna odideta (volk pa ne…) in se spet vsedeta pod drevo. Ubogemu volku pa je postalo vse skupaj že mocno sumljivo in je previdno zasledoval zajca in medveda. Potuhnil se je poleg drevesa, kjer sta spet sedela zajec in medved. Slišal je:
– Hej, medved, a bi spet pretepla volka?
– Ne. Mislim, da je zdaj že skapiral foro in bo imel kapo.
– Kaj pa, ce bi si izmislila drugo foro?
– Kaj?
– Ce ima cigarete.
– Mogoce pa jih bo imel.
– Ne, bele Ibar pa gotovo ne bo imel!
– Kaj pa ce jih bo?
– OK. Bele Ibar s filtrom pa 100% ne bo imel!!!
– Prav. Greva ga pretepst, samo malo se še spocijem.
Volk vse to sliši in gre hitro v mesto, kupit bele Ibar s filtrom. Vse trgovine preišce, po vseh okoliških vaseh, vsa mesta v bližini… In koncno mu uspe dobiti bele Ibar s filtrom. In potem se zacne brezskrbno sprehajati po gozdu. Sreca medveda in zajca.
– Zdravo medi, zdravo zaj’c!
– Zdravo volk, imaš Ibar-e?
– Ja imam, imam, a bi?
– Imaš bele Ibar?
– Ja, imam, imam, (ves vesel)
– Imaš bele Ibar s filtrom?
– Ja, izvolita, imam!

– Ej, volk, kje imaš pa kapo…?

Zdaj se pa le nasmej…mogoče ga pa še nisi brala…LP!

Brez zdravja, definitivno. Brez tega vam tudi vse ostalo ne more nič pomagati.

:)))))))

nisem ga še brala

sandra S.

Zdravje nam je samoumevno…dokler ga imamo…kajne….,?

Uh…. imaš prav Kaja…., brez zdravja vsekakor….., potem pa naprej…., brez smeha in dobre družbe, brez ljubezni strasti in dobrega seksa, brez dobre družbe in prijateljev, brez………, uh……še in še…:))

LP

sandra s.

Res je samo ena.
Jaz nebi mogla brez moje male bele kepice.Tako jo imam rada….mojo psičko.
Ne…..nje j se pa ne odpovem!
Sorry…a je to tudi materialna dobrina?
caao

Samo zdravje, vse drugo tako pride in oddide samo po sebi…,
Pepi

Oh, brez česa vsega jaz ne bi mogla živeti: brez krvi, ki mi pluje po žilah, da me prav peče, brez zdravja, normalno, brez tistega humorja in veselja, ki človeka dvigne od tal (to je namenjeno tebi, Štumpi in tebi Saško!), brez, oh, vragca, kako se že reče temu – ko nekomu nekaj hudo lepega poveš – ah, sami za zamislite, potem brez …… ja, tudi brez sanj, želja, hotenj, ja, tudi brez tega ne bi šlo. Pa brez domišljije – kje pa, le kako bi si potem narisala svetal dan, ko pa zunaj lije kot iz škafa?? Pa brez vas, ki ste trenutno nematerialni, ker vas še ne morem otipati – recimo bolje – brez vašega pisanja, sporočanja, brez vaših iskric, …… Morda še brez česa, pa so tudi ostali že vse povedali. Oh, čisto za konec, tudi Hubertova radovednost daje življenju na tem forumu nov smisel, kaj menite?
Pozdravček,
Marija

P.S.: Kje je Angel? Pridi, Angel, čakamo na tvoje varstvo!!!

Začnimo…2 mulčka, 1 žena, 1 kuža, jaz….. To je tisto, brez česar ne bi mogel živeti…. Zadnje čase pa še brez foruma, Sašote, Štumpija, Andrejke, Jane, Marije, Huberta, Špele, Ribice*, Angelna…. (naj mi milo odpustijo, vsi ki sem jih zgrešil ;))

Pa lep dan!

Jani

Brez ljubezni in topline, brez humorja in domišljije. Seveda se pa strinjam s Kajo, da je zdravje osnova – pa recimo, da jo imamo.

Vrzi v zrak en groš
He hopla cifra mož
al v zraku bo ostal
al bo pa………….
Samo brez KEŠA !

Glumci, ljubezen ,pa zdravje ,,,,,,,jajjajajajaja. Cel sver se vrti okoli njega
“Štumpantl”

“Tisto”, kar res šteje se ravnokar prebuja…

…sicer pa brez humorja….

New Report

Close