Najdi forum

breuss-ova 6 tedenska dieta

Lep pozdrav!

Ali je kdo že poskusil to dieto in kakšni so bili učinki?

Jaz sem 9 .dan.

Lp
tinka

Kaj pa je to????

lp

Julija

To je zelenjavni sok iz rdeče pese,korenja,krompirja črne redkve in zelene.Piješ samo pol litra tega soka na dan ali liter,zraven pa lahko vodo ali nesladkane čaje.Drugače je to dieta pri raku in gha pijejo rakavi bolniki 1 dcl pred obrokom.(knjiga zdravljenje raka in levkemije)Za to dieto sem pa zvede prek ene znanke ,ki je zdravstveno morala shujšat in je zgubila v 6-h tednih 20 kg.Jaz sem jih v 8 dneh 5 kg,kar se mi zdi kar dobro.Moram pa zgubit 40 kg do idealne teže.Rada bi pa čim hitreje,ker če gre počasi zgubim voljo.Sem pa šla iz 63 na 103 v 3,5 letih.Vmes dva poroda.

tinka

A ješ pa nič?? Tole je vse prej kot zdravo, če nič ne ješ. Ne predstavljam si dneva preživet samo ob pol litra soka in vodi. Izgleda, da nič ne razumem. :O

lp

Julija

Ne nič ne ješ,mogoče dopoldne kako pomarančo.
Saj je že v soku nekaj”hrane”.

tinka

To ma meni “diši” na grozen jo-jo efekt….V bistvu se trudiš in stradaš za nič- moje mnenje… Pa še v mesecu in pol izgubiti 20 kilogramov? Groza.

Lp, Maja

Lp, Maja

Kakorkoli jo že imenuješ, je to čisto navadni post s sokovi. Super za čiščenje in za zdravje, a brez učinka za hujšanje, ker boš izgubljene kile kmalu dobila nazaj.
Sicer ti pa čestitam, da si zdržala že devet dni. Saj vem, kako je na postu; po nekaj dneh se navadiš in sploh ne pogrešaš več hrane. Verjamem, da se odlično počutiš. Ko boš začela spet jesti, ti priporočam previdnost: začni izključno z lahko hrano, počasi in z občutkom za prebavila, ki so čisto izpraznjena. Pa saj to gotovo veš, če si se ga lotila.

Pozdrav,

Miranda

Pozdravljena Tinka
Tudi mene to spominja na post z zelenjavno(sadnimi) sokovi. Sama sem nekaj podobnega poiskusila pred dobrim letom in izgubila 16 kg v 40 dneh. Moj cilj ni bil shujšati (čeprav moram tudi to, ampak vem, da se običajno dobi teža nazaj) ampak prečiščenje telesa. Nisem pa zasledila ali se zraven posta tudi klistiraš. Jaz sem postenje delala pod vodstvom alternativca, ki pa me je opozoril, da je lahko takšno početje (tako dolg post) brez klistira nevaren zaradi nezadostnega izločanja strupov. Sama sem se med postom dobro počutila s tem, da je bil vključen tudi klistir.
Lp, P.

Post brez klistirja ni post!
Brez klistiranja se postiš popolnoma brez zveze. Ne prečistiš si telesa, lahko pa si celo škoduješ… saj onemogočaš izločanje strupov, ki morajo na vsak način VEN!!!

Potem pa se začnejo slabosti, glavoboli, vrtoglavice, padanje skupaj…. itd.itd.itd…..

Treba je malo glavo uporabljat pri IMPROVIZACIJI S SVOJIM TELESOM!!!
Da si ne naredite več škode kot koristi!

Veselo pa pozdravljam postenje pod vodstvom nekoga, ki mu to ni neznano in se zaveda pomembnosti vseh dejavnikov, ki se morajo dogajati poleg posta.

*/* eno informativno vprašanje iz firbca. Koliko od teh kilogramov si pridobila nazaj po končanem postu???

In še enkrat POST NI NAČIN HUJŠANJA!!!!!

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Jao tinka, poslušaj kar so ti napisale mačke. Tole je sila nevarna zadeva za nekoga, ki dela to “brez glave”. Daj razmisli, če je to tisto, kar potrebuješ. Vsi kg pa bodo zanesljivo prišli nazaj. Tudi tvoje zdravje je na hudi preizkušnji. Loti se raje kakšnega bolj zdravega načina.

Pa brez zamere, samo jaz nisem za take “hece”.

lp

Julija

DIJETE, LJUBA MOJA SO ZA BOLNE, TISTI, KI IMAJO PREVELIKO DOZO KILOGRAMOV POTREBUJEJO URAVNOTEŽENO PREHRANO.
Tako ti svetujem, da se ne mučiš s tako drastičnimi dijetami. Še po Tv sem od znanega zdravnika slišala tole: dijete so za bolne pa še bolnikom ne dajejo več tako strogih , kot v starih časih….
Želim ti, da najdeš srednjo pot. Lep večer, Andreja

sem kar jem

Pozdravljena IRA
Izgubljene kg med postom sem dobila vse nazaj v roku enega leta. Vendar sem to vedela že pred postom, pa tudi postila se nisem zaradi hujšanja. Vem, da tudi ni bilo prav, da sem se kmalu po postu vrnila v stare okvire prehrane, ki so popolnoma napačni, ampak zelo okusni (priznam, da sem malo gurmana in uživam v hrani, žal pa nimam občutka, kdaj je dovolj). Sicer imam preveč kg (BMI>30, že od otroštva tj.cca 30 let), ampak mi je jasno, da so vzroki moje debelosti v glavi. Sama debelost pa samo posledica. Trenutno se pripravljam na spremenjen način prehrane in življenja takoj po praznikih. V to želim vključiti tudi čustva, občutke in razum, v upanju, da končno enkrat ugotovim zakaj preveč jem… Drugi razlog je operacija, ki me čaka naslednje leto a moram pred tem shujšati, ker se zdravnikom poseg pri tej teži zdi še bolj nevaren, kot običajno (to jim sicer dajem prav). Moje izkušnje s hujšanjem se merijo v letih, kg ki so šli gor in dol pa preko 100 kg… Ampak tudi jaz poznam in doživljam jo-jo efekt. Upam in želim si, da se mi (ob trudu, volji, vztrajnosti…) uresniči stavek: “Saj po novem letu boljše bo.” Čeprav je že tukaj prva napaka – prelaganje in izgovori…
Lp, P.

Vsi mi, ki imamo preveč kilogramov, še predobro vemo, zakaj jih imamo preveč…. Vsi smo gurmani, vsi radi dobro jemo…

Z veliko željo in obilico samodiscipline, ti bo nedvomno uspelo.

Dobrodošla med nami!

LP!

Draga moja poznam sistem, s katerim lahko vzdržuješ težo. Sama ga preizkušam prav v teh najtežjih prazničnih dnevih. Prav dobro mi gre in to bi želela deliti z drugimi.
Pa lepe preznike, Andreja

sem kar jem

*/* pozdravljena!!!

Jaz sem s tabo!!!!
Verjamem v tebe in verjamem, da ti bo uspelo!
Mi se tudi pripravljamo na en rukar po novem letu… ti pa si preberi malo forum, pretehtaj in se odloči kakšnega načina se boš lotila…

In prosim te, piši nam, oglašaj se!!!
Ti bomo pomagale, tako kot si ta ves čas pomagamo med seboj!
Jaz se že veselim tvojih uspehov!

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

New Report

Close