Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Brazilski dvig zadnjice

Brazilski dvig zadnjice

Pozdravljeni,

zanima me, če je katera imela brazilski dvig zadnjica? Postopek? Kje ste delale? Cena?

 

Prosim za odgovore

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Pozdravljeni, brazilski dvig zadnjice je poseg, ki združuje dva posega v enem. Z liposukcijo odstranimo maščobo s predelov, kjer je je preveč in tako oblikujemo privlačno silhueto telesa, odvzeto maščobo pa obdelamo na poseben način in jo uporabimo za poudarek ključnih oblin, ki zadnjico napravijo polnejšo in bolj privlačno. Brazgotine po posegu so praktično nevidne, saj so vstopne ranice pri liposukciji zelo majhne in diskretne. Z maščobo lahko zadnjico oblikujemo in poudarimo, za dosego optimalnega razultata pa je nujna tudi dobro razvita oblika in struktura mišic zadnjice, zato je za privlačen izgled tega predela potrebno vložiti tudi veliko lastnega truda.

 

Poseg opravimo v splošni anesteziji in traja dve do tri ure, odvisno od obsega maščobe, ki jo je potrebno odstraniti, od tega je odvisna tudi cena posega.

Oblikovanje zadnjice ni le polnjenje tega predela z maščobo, zadnjica je privlačna takrat, kadar silhueta ženskega telesa nežno prehaja z ožjega pasu na zadnjico in naprej na stegna v konkavno konveksni liniji, ki sledi obliki peščene ure. Ko z liposukcijo dosežemo željeno obliko telesa, odvzeto maščobo uporabimo še za oblikovanje zadnjice.

Poseg lahko kombiniramo tudi z metodo Renuvion, kjer s segrevanjem dosežemo krčenje podkožnih tkiv, posledično se koža lahko lepše prilagodi novi obliki telesa.

 

Lepo pozdravljeni,

Nevio Medved, dr.med, Igor Višnjar,dr.med,

Medved Višnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si

New Report

Close