brazilska depilacija
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, kje v Lljubljani izvajajo omenjeno depilacijo (točen nalsov in po možnosti telefonsko številko) ter kakšna je cena le te??
Punce kakšne izkušnje v zvezi z omenjeno depilacijo?
Vsem hvala za informacje ter lep vikend vsem skupaj!!
lp, Vivanca
To si ja sama doma nardiš z depilatorjem? Je najmanj boleče, saj delaš z občutkom in še najceneje.
Ma to ne bi šla nikdar, pa če mi plačajo zraven! Kak to izgleda, noge daš narazen in v luft, da ti ena ženska tam brije?? :((( groza in fuj!
Mam pa srečo da po riti nimam dlak, thaaaanks god!
Ja, ne vem ,kaj imaš ti toliko proti ženskam!!! Kaj ima veze, če te ženska tam brije?? Ja raje kot moški,a??? Ker je nežna in ve kako in kaj!! Če te je pa sram kozmetičarke, pa ne hodi, ne?? Mislim… mene nikoli ne bi bilo sram se slečt pred njo. No, sedaj hodim na navadno depilacijo in sem vedno v tangicah, pa jih glih tako umaknem in dam malo dol (pri venerinem hribčku), da zdepilira kalikor želim! In kaj je to takega, no? Al se tebi gabi dotik ženske??
Kako pa pri ginekologu?? A tam ti ne teži??
Nič nimam proti ženskam in proti ginekologom, samo intimnih dotikov tujcev naj bo čimmanj pa je vse kul 🙂
pa veselo na depilacijo tvojega kosmatega anusa…. :(((
Če smo že pri tem… moj anus ni kosmat!!!!!!!! Ti se brij z britvico, pa bo vse kul:)
Kam gre ta svet, ej!!???
eh pusti to babo zateženo
zateženo do fulla, ja!!! 🙂
ma jaaa… hvala, verjetno sam sebi pišeš… ravno tolk sm zatežena da ne bom pustla da mi neki k.u.r.a.c ali p.i.z.d.a šari po moji ta mali… pa ne tolk lena da si je ne bi mogla zdepilirat… nisem taka gospa kot vi tukaj, da bi šla noge narazn držat za kurbarijo…
Tebi je mama ziher zaupala hudo skrivnost, da je bila poštar v socijalizmu?!
Še en video o dogajanju tam:)
http://www.kontrabandcontent.co.uk/1/graphics/movies/no_more_bush1.wmv
Boge kozmetičarke se morajo it že ginekologe zdej.Ne rečem,da si greš zdepilirat kar se vidi izpod hlačk in mogoče malo bolj notr,samo da si greste pa nekatere še rit zdepilirat,kej bolj ogabnega pa še nism slišala.Res ne razumem zakaj si same ne zrihtate tega tela.A je to neke vrste ekshibicionizem ali v čem je point?
Rit zdepilirat – lol:))))
A gate slečejo, se razširijo in pol jim riti brijejo in dlake pulijo iz anusa?
HAHAHAHA
A je kera sla tukaj sploh na brazilsko depilacijo, da kar veste, da das noge v luft, ona te brije okoli anusa??? Ogabno? Pa zakaj? Kozmeticarka je vajena tega. Saj ti ne sari notri kot ginekolog.
vivianca,
Brazilska depilacija je zelo natančna tehnika voskanja, pri katerem so vse dlake odstranjene, razen tanke črte v predelu bikinija ( ce hoces). Po brazilskem voskanju bomo lahko veliko svobodneje nosile tudi najbolj odkrite kopalke do spodnjega perila, zlasti pa obvezne tangice. Sam postopek brazilske depilacije se izvaja s posebnimi smolami in lotioni, ki zavirajo in upočasnijo rast dlak.
Tina kozmetičnen salon Beauty Neja v Ljubljani; tel.:01/436 13 00
Tangice imas gor, ce zelis, pac ti odmika in premika…Umes se zaklepetas in to je to. Ce ne zelis cele depilacije ( pac na mestih, kjer noces), poves in ne naredi. Vse se da zmenit. Sploh pa ni tako, kot pravijo zenske v prejsnih postih. Je pa fino, ker res dolgo casa ni dlak, ne mozoljckov, pa se zmehcajo se.
Pozdravljena!!
Ful hvala za normalen odgovor. Vsaj ena, ki ni delala iz muhe slona in mi je čisto lepo odgovorila, kar sem vprašala.
Maš prav ja, “pa to ne moreš verjet”, kako eni dramatizirajo, kot da bi ne vem kaj groznega vprašala.
Ma ne bom se spuščala na njihov nivo….
V glavnem, še nekrat najlepša hvala za odgovor in posredovanje podatkov!!
Lepo pozdravljena!
Vivanca
Tale Živka se sigurn samozadovoljuje, ko ne prenaša ne moških, ne žensk. Sam kaj jo dlake pri tem motjo?
Kaj pa pravite na tole?
mam fanta, mlada sva, ne brijem se, sexama in fant je proti tem da bi si sploh odstranila dlake tam spodi ( sem sprobala ) … a ni to zanimivo !?
Pa še neki prav ponosna sem na to, da mam takega fanta , …
Pozdravljena Malička!
Nisem mogla mimo tvojega komentarja.
V glavnem fajn, da imaš takega fanta in da nima nič prosti dlakavosti. Bi pa sam rada rekla, da si dlak jaz ne odstranjujem, ker bi tako hotel moj fant (tako kot so si to recimo nekateri interpretirali tukaj gor), ampak zgolj in samo zaradi sebe. Sem rada urejena tudi tam spodaj:), sploh pa sedaj v poletnih mesecih.
Tako da naj bo jasno, da si pač nekatere odstranjujemo dlake zgolj zaradi sebe in ne, ker bi tako hoteli naši fantje.
Je pa tudi res, da če me fant ne bi hotel zaradi nekaj dlak več (v primeru,da si jih ne bi odstranjevala), pol pa tud hvala lepa za takega fanta.
No sam toliko sem hotela še dodati.
Lep preostanek vikenda vsem skupaj.
lp, Vivanca
Forum je zaprt za komentiranje.