Najdi forum

Mogoče sem nora, mogoče je res.

Občutek imam, kot da se mi je brazgotina prijela na kost. Ima mogoče še kdo to težavo? Se da to z masažo rešit?

Spoštovana Brazgotinica, brez skrbi, vaš občutek je lahko povsem utemeljen! Drži namreč, da se vezivno tkivo, ki je zaraslo brazgotino, lahko prilepi na vse strukture, tudi na pokostnico. Telo to naredi zato, da se zmanjša možnost ponovne poškodbe. Ob raznih vnetnih stanjih, npr. po operaciji, ob urezninah, pri preobremenitvah (stres, fizični napor – muskelfiber), se sproži razraščanje vezivnega tkiva. Najbolj znani so primeri tovrstnih poškodb pri tekačih (tudi hitra hoja ali nošenje japonk). Zaradi prepogostih krčenj in s tem vnetja tabialne mišice se zlepijo strukture mišice in pokostnice, kar imenujemo vnetje pokostnice.
V Medicinski Masaži Ogrin uspešno rešujemo težave zlepljenih struktur s pomočjo tehnike, ki sem jo osvojil v švicarski Šoli za fizikalno terapijo iz Davosa in jo kasneje nadgradil še v lastni praksi.
Za dodatne informacije me lahko kontaktirate na 031 669 875.

Miha Ogrin, med. Masseur FA SRK Medicinska masaža Ogrin Mobilni telefon: 031 669 875 Spletna stran: www.masaza-ogrin.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close